• PRO TV
  • Cu cine se afla în mașină Monica Odagiu la momentul accidentului

Cu cine se afla în mașină Monica Odagiu la momentul accidentului

Cu cine se afla în mașină Monica Odagiu la momentul accidentului

Monica Odagiu a fost implicată weekend-ul acesta într-un accident grav de mașină, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Actrița din filmul „Teambuilding” a susținut în fața polițiștilor că omul în vârstă de 35 de ani i-a sărit pur și simplu în față, în încercarea de a traversa strada neregulamentar. 

Monica Odagiu a surprins și accidentat un pieton în cursul zilei de duminică, 10 aprilie 2023. Aceasta se afla la volanul mașinii personale atunci când un bărbat i-a sărit, pur și simplu, în față. Actrița nu a avut suficient timp să apese pedala de frână sau să evită impactul, iar astfel, incidentul a fost unul foarte grav. Un echipaj de medici a ajuns imediat la fața locului, însă din păcate nu  au mai putut face nimic pentru bărbat, în ciuda încercărilor de resuscitare. 

Monica Odagiu nu se afla singură în mașină, ci împreună cu sora sa, Ana și iubitul acesteia, Conrad Mericoffer. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ CONRAD MERICOFFER). După ce actrița a făcut primele declarații despre trauma pe care a trăit-o, Conrad a ieșit și el în spațiul public cu o serie de cuvinte care întăresc explicațiile cumnatei sale. 

S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atât pot să vă spun”, a precizat acesta, potrivit SpyNews.

La momentul accidentului, Monica Odagiu a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu cel de depistare a drogurilor. Potrivit polițiștilor, rezultatele actriței au fost negative.

Sursă foto: Monica Odagiu/Facebook, Monica Odagiu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni