• PRO TV
  • Tudor Ionescu, imagini incendiare! Cum a fost filmat în noul videoclip Fly Project: „Copacabana”

Tudor Ionescu, imagini incendiare! Cum a fost filmat în noul videoclip Fly Project: „Copacabana”

Tudor Ionescu, imagini incendiare! Cum a fost filmat în noul videoclip Fly Project: „Copacabana”

Lumină difuză, un scaun de frizerie, dans la bară și un joc de seducție între Tudor Ionescu și o tânără misterioasă și extrem de sexy. Cadrele fierbinți sunt în noul videoclip Fly Project pentru „Copacabana”, o piesă cu un ritm molipsitor și atrăgător, dinamic dar senzual.

Videoclipul „Copacabana”  este filmat de echipa NGM, într-un decor simplu dar de foarte mare efect, cu lumini joase, tonuri roșiatice, un scaun retro de frizerie și o bară de pole dance, plus alternanța între vis și realitate, imaginație și prezent.

Tudor Ionescu se lansă sedus de către frumoasa dansatoare care are mișcări lascive, iar imaginația îi joaca feste... văzând-o pe aceasta când într-un dans la bară senzual, dar și extrem de provocator, când chiar lângă el, cu atingeri și gesturi incitante.

„A fost un clip ușor pentru mine, cred că primul după care nu am fost epuizat, pentru că am stat jos mult, nu am filmat zeci de ore și nici nu am stat în frig. Toată treaba a făcut-o Yana, fata alături de care am jucat, eu am fost doar spectator. Pe lângă faptul că a dansat incredibil, mi-a facut și masaj, deci clar am fost cel mai câștigat. Piesa asta inspiră la dans, la soare și companie plăcută, pe o plajă, într-un club sau în orice loc unde oamenii sunt relaxați și vor să se distreze, alături de prieteni, să danseze, să se îndragostească, prima dată sau din nou de aceeași persoană. Muzica respiră prin emoția transmisă oamenilor, dacă reușește să facă asta, este exact ce trebuie și va dăinui”, a spus Tudor Ionescu de la Fly Project.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni