• PRO TV
  • Beauty Buzz – Episodul 1: Cum puteți realiza un machiaj pentru ziua de Paște

Beauty Buzz – Episodul 1: Cum puteți realiza un machiaj pentru ziua de Paște

”Beauty Buzz” este noua emisiune online marca protv.ro, în cadrul căreia doi make up artiști, Alexandru Radu și Raluca Paraschiv, dezvăluie trucuri de machiaj care scot la suprafața frumusețea interioară a oricărei femei.

Astfel, cu ajutorul unui model, cele două experte demostrează, în cadrul show-ului „Beauty Buzz” cum poți obține un look seducător, indiferent că este vorba de un machiaj mai discret sau de unul epatant.

În primul episod al show-ului ”Beauty Buzz”, Alexandra Radu ne arată, pas cu pas, ce înseamnă un machiaj potrivit pentru o petrecere de Paște (sau, de ce nu, un garden party, o ieșire la iarbă verde în zi de sărbătoare), și nu uită să ne dea câteva sfaturi rapide, la rubrica ”Tips & Tricks”, despre cum să alegem nuanța fondului de ten.

De asemenea, un pas important în obținerea unui ten radiant, sănătos, este folosirea corectă a produselor de îngrijire, iar Alexandra Radu și Raluca Paraschiv le recomandă tuturor femeilor, indiferent de vârstă, ce și cum anume să le aplice, pentru obținerea efectului maxim.

Urmăriți, mai sus, prima ediție a show-ului de frumusețe și îngrijire ”Beauty Buzz”.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni