• PRO TV
  • Anca Țurcașiu s-a pozat într-o ipostază sexy în cușeta CFR. A postat imaginile online, după care le-a șters repede

Anca Țurcașiu s-a pozat într-o ipostază sexy în cușeta CFR. A postat imaginile online, după care le-a șters repede

Anca Țurcașiu s-a pozat într-o ipostază sexy în cușeta CFR. A postat imaginile online, după care le-a șters repede

Anca Țurcașiu le-a făcut o surpriză sexy fanilor săi de pe rețelele de socializare… care însă nu a durat prea mult. Vedeta, care se întorcea acasă cu trenul dintr-o vacanță în Maramureș, a făcut o ședință foto în cușetă și a postat imaginile pe Instagram.

Imaginile cu Anca Țurcașiu sexy în tren au primit câteva sute de like-uri înainte de a fi șterse de cântăreață. Probabil vedeta a fost influențată în decizia ei de comentariile lăsate de fani. La 52 de ani, Anca  este într-o formă fizică excelentă și impresionează la fiecare apariție în public. 

Acum, artista a revenit dintr-o vacanță petrecută în Maramureș, acolo unde s-a întâlnit și cu Laura Cosoi, despre care a spus că o leagă “o prietenie de o viață”. Cele două au pozat într-o casă tradițională maramureșeană.


În escapada din Maramureș, Anca Țurcașiu și-a descoperit o nouă pasiune: olăritul.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Anca Țurcașiu  nu se grăbește să se recăsătorească la 3 ani de la divorț. 

“De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac… un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva”, spunea Anca Turcasiu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni