• PRO TV
  • Jurnalista Iulia Marin a murit la doar 32 de ani

Jurnalista Iulia Marin a murit la doar 32 de ani

Jurnalista Iulia Marin a murit la doar 32 de ani

Iulia Marin a fost o jurnalistă de politică și investigație, care a activat în această industrie 11 ani. De-a lungul anilor, tânăra a lucrat la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și, în ultimii 3 ani, la Libertatea.

Iulia Marin s-a stins din viață la doar 32 de ani, după o carieră impresionantă în domeniul mass-media. Aceasta locuia într-un apartament din cartierul Militari din București, acolo unde a fost găsită fără suflare de polițiștii Secției 21 din Capitală și proprietara imobilului. 

Momentan nu se cunoaște cauza decesului, însă medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) fac cercetări, iar zilele următoare vor stabili exact care a fost motivul pentru care tânăra s-a stins din viață.

Iulia s-a născut pe 30 aprilie 1990 în Pitești, iar de-a lungul carierei sale de jurnalistă s-a remarcat datorită modului simplu și frumos în care își scria articolele de interes național. În cei 11 ani de profesie, ea a lucrat la Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul și Libertatea. 

În ultimii patru ani, Iulia Marin s-a luptat cu probleme de sănătate mintală, fiind diagnosticată cu tulburare bipolară și depresie. Chiar dacă în primă fază nu a vorbit deschis despre acest subiect, de-a lungul timpului ea a scris pe pagina sa de Facebook despre problemele cu care se confrunta. Ulterior, ea a recunoscut că se confrunta cu dificultăți în viața sa, chiar și pe blog-ul intitulat „În terapie”, acolo unde a postat chiar și în momentul în care a fost internată la spitalul de psihiatrie. 

Cu toate că suferea de aceste probleme de natură mintală, Iulia Marin și-a continuat activitatea jurnalistică și a scris constant despre situațiile politice naționale și internaționale, dar și despre multe alte subiecte de actualitate. 

Într-un interviu susținut la sfârșitul anului trecut, Iulia spunea, pentru IQAds, că are îndoieli de când se știe, „la fel și sindromul impostorului”. 

Foștii colegi ai Iuliei Marin spun despre ea că a fost o ziaristă extraordinară, o colegă discretă și un mic geniu tehnic al presei.



Sursă foto: Iulia Marin/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni