• PRO TV
  • ”Gestul suprem” al Reginei înainte să moară. Ce a făcut pentru ultima oară

”Gestul suprem” al Reginei înainte să moară. Ce a făcut pentru ultima oară

”Gestul suprem” al Reginei înainte să moară. Ce a făcut pentru ultima oară

Un nou documentar, de cinci episoade, intitulat ”Inside the House of Windsor”, arată care a fost ”gestul suprem de sacrificiu”, pe care l-a făcut Regina înainte de moartea ei. 

Astfel, conform documentarului, Regina a pus țara ei mai presus de familie atunci când i-a retras fiului ei, Prințul Andrew, toate titlurile, în urma procesului de abuz sexual cu care s-a confruntat acesta. 

Monarhul, care a murit în septembrie 2023, a luat această decizie după ce ducele de York (63 de ani) a fost acuzat de abuz sexual și de legături cu miliardarul condamnat pentru pedofilie Jeffrey Epstein.

Al cincilea episod din ”Inside the House of Windsor”, transmis la ITVX, explorează loialitatea Reginei față de fiul său, ”rezerva” familiei regale. Episodul arată imagini cu ultima apariție în public a Reginei, de la balconul Palatului Buckingham, și notează că membrii familiei regale care lipseau erau, de fapt, preocuparea cea mai mare a ei. 

Voiceover-ul documentarul spune: ”Harry a părăsit țara și și-a făcut o nouă viață în America. Iar acum, Regina i-a luat toate titlurile regale lui Andrew. Un gest final de autosacrificiu”.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni