• PRO TV
  • Sotia lui Augustin Viziru: "Mie de fiecare data mi se pare ca e cel mai bun!" EXCLUSIV

Sotia lui Augustin Viziru: "Mie de fiecare data mi se pare ca e cel mai bun!" EXCLUSIV

Sotia lui Augustin Viziru: "Mie de fiecare data mi se pare ca e cel mai bun!" EXCLUSIV

Augustin Viziru are un sustinator de nadejde in competitia de la “Dansez pentru tine”. Sotia lui, Oana Mares, este mai tot timpul in culise si il incurajeaza.

Mie de fiecare data mi se pare ca el e cel mai bun. Uneori repeta si acasa, dar nu cu mine, ca eu sunt bata!”, spune Oana.

Augustin este din nou la duel, de data aceasta cu Lavinia Parva. “Indiferent de rezultat, stiu ca am facut tot ce a stat in puterile noastre”, spune el.

Dansul asta l-am facut din tot sufletul. Incepe sa-mi faca placere si, cand pui prea mult suflet, la un moment dat esti dezamagit”, a declarat Augustin, putin nervos si suparat pentru ca juriul le-a dat note mici in ultima editie.

Voi, telespectatorii, veti avea de ales care poveste merita sa mearga mai departe intru implinirea visului trimitand sms la 1322 cu textul “Lavinia” sau “Augustin”. Cei care isi doresc ca fiul lui Decebal, nascut cu Sindrom Down, sa fie ajutat sa se descurce singur in viata pot suna si la 0900 760 418, iar cei care vor ca mama Aurorei sa scape de depresia data de o viata mult prea traumatizanta pot suna la 0900 760 417.

Vezi interviul integral cu Augustin si sotia lui, Oana, mai jos!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni