• PRO TV
  • Beauty Buzz – Episodul 2: Cum sa arăți glamorous la petrecerile de 1 mai

Beauty Buzz – Episodul 2: Cum sa arăți glamorous la petrecerile de 1 mai

Beauty Buzz – Episodul 2:  Cum sa arăți glamorous la petrecerile de 1 mai

Noua emisiune de beauty marca protv.ro, Beauty Buzz, propune în cel de-al doilea episod un machiaj seducător, recomandat pentru petrecerile în aer liber de 1 Mai, care deschid sezonul estival.

Make up artistul Raluca Paraschiv a ales, special pentru această ocazie, un look glamour, bazat pe iluminarea tenului și evidențierea celor mai frumoase trăsături. În același timp, aceasta ne împărtășește, la rubrica tips & tricks, cum se montează genele false sau cum se aplică iluminatorul pentru cele mai bune rezultate.

Raluca Paraschiv este trainer formator și susține cursuri de make up acreditate în București, dar și în Pitești și Brașov. ”Noua emisiune Beauty Buzz îți dezvăluie secrete despre Beauty și make up. Te învață pas cu pas ritualul de îngrijire zilnică adaptat pentru tipul tău de ten, produsele de skincare și întrebuințarea lor în funcție de anotimp, ten și dorințele voastre pentru un ten luminos și sănătos. Îți arătam pas cu pas cum poți realiza corect un machiaj, cum alegem culorile în funcție de vestimentație , anotimp, culoarea parului, a ochilor, a pielii și multe alte lucruri care te ajuta să îți realizezi singura machiajul acasa! Ceea ce mă încântă este transparența cu care pot vorbi și detalia real fiecare produs în parte, ceea ce vă va ajuta pe voi să le puteți alege și recunoaște cât mai bine calitatea lor!

Raluca ne-a dezvăluit care sunt produsele de înfrumusețare care nu-i lipsesc niciodată - crema hidratantă, mascara și gloss-ul - și spune că, în materie de beauty, idolii ei sunt at McGrath , Hung Vanngo , Mario Dedivanovic, Patrik Ta, Mary Phillips. 

Urmăriți, în video-ul de mai jos, care sunt pașii pe care Raluca Paraschiv îi propune pentru un machiaj seducător de party, într-un nou episod ”Beauty Buzz”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni