• PRO TV
  • Vlad Iftime, după Șef sub acoperire episodul 13: „Mă simt mai conectat cu echipa mea”

Vlad Iftime, după Șef sub acoperire episodul 13: „Mă simt mai conectat cu echipa mea”

Vlad Iftime, după Șef sub acoperire episodul 13: „Mă simt mai conectat cu echipa mea”

Vlad Iftime este total schimbat după experiența „Șef sub acoperire”. Acționarul grupului Elsaco a dezvăluit câteva motive pentru care fanii emisiunii nu trebuie să rateze ultima ediție din acest sezon.

 

Ești unul dintre șefii care au acceptat provocarea de a intra sub acoperire și de a munci în subordinea propriilor angajați. Cum a fost întreaga experiență pentru ține?

„Am fost entuziasmat la început, dar am realizat responsabilitatea mare pe care o voi avea și așteptările pe care le vor avea oamenii de la mine. Însă, am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți și să văd cum funcționează lucrurile din interior. Am fost impresionat de dedicarea și pasiunea colegilor noștri. În concluzie, întreaga experiență a fost o lecție unică și emoționantă, care m-a ajutat să mă conectez mai bine cu oamenii din companie și să înțeleg nevoile pe care le au.”

Ce te-a motivat sa faci acest pas, mai ales într-un proiect difuzat la TV? 

„Am decis să fac acest pas și să particip într-un proiect difuzat la TV pentru că am vrut să împărtășesc cu publicul larg experiența mea și să arăt cum se desfășoară lucrurile într-o companie ca a noastră. Mai mult decât atât, am fost convins că acest proiect va fi benefic și pentru companie, deoarece ne va ajuta să vedem lucruri pe care cu siguranță nu le-aș putea observa din birou sau din vizitele mele simple pe șantierele de lucru.” 

Cum a fost să te deghizezi și să lucrezi cot la cot cu angajații tăi?

„A fost o experiență pozitivă și provocatoare să lucrez cot la cot cu colegii mei, care mi-a permis să-i descopăr în mediul lor de lucru dintr-o perspectivă complet diferită, să îi văd în acțiune și să înțeleg mai bine cum își desfășoară activitățile zilnice. Am învățat multe lucruri noi și am reușit să descopăr noi preocupări și problemele cu care se confruntă zilnic. Am fost impresionat de pasiunile și interesele lor în afara locului de muncă, am putut vedea cum se descurcă cu problemele personale și de familie care apar în viața lor. Mă simt mai conectat cu echipa mea și mă simt onorat să am oportunitatea să lucrez alături de astfel de oameni dedicați.”

Care a fost cel mai greu moment pentru tine, pe perioada filmărilor?

„Acest proiect a fost o experiență extrem de valoroasă pentru mine, dar și plină de provocări. Cu siguranță, cel mai greu moment a fost atunci când am interacționat cu colegul care are un copil talentat și dorește să amenajeze casa de la Botoșani. Am simțit presiunea și responsabilitatea pe care o avea el în a-i asigura viitorul copilului său. 

Am fost inspirat și impresionat de pasiunea și de devotamentul colegului meu de 19 ani pentru fotbal și de felul în care își organizează timpul liber pentru a se dedica acestui sport. De asemenea, am apreciat munca și experiența celui mai vechi angajat din companie, care mi-a arătat cât de important este să ai o carieră pe termen lung și să te dedici într-un domeniu în care te poți dezvolta.” 

Ce lucruri ai aflat despre angajații tăi?

„Am aflat că fiecare coleg are propriile sale preocupări și probleme, își depun toată energia în munca lor. Am fost impresionat de angajamentul lor și de dedicarea lor pentru a duce la bun sfârșit proiectele noastre. Am realizat cât de importantă este munca lor și cât de mult contează fiecare persoană din companie pentru succesul acesteia. Acum marea provocare este de a-i ține în continuare în echipă.” 

Acum, după ce ai trăit această experiență, ce lucruri ai schimba în compania ta?

Această experiență a fost unică. Îmi doresc să fac mai mult pentru a îmbunătăți mediul de lucru al colegilor mei, să le arăt cât de mult îi apreciez și să le ofer recunoaștere și susținere pentru munca lor. Acești oameni sunt de fapt motorul care face ca întreaga companie să funcționeze. Am văzut și unde pot fi îmbunătățite unele procese și fluxuri de lucru. Cu siguranță vor urma o serie de schimbări, dar îmi doresc ca acestea să fie adaptate în funcție de necesitățile fiecărui șantier.

Dar la tine, ai schimba ceva?

După această experiență, am realizat că există întotdeauna loc de îmbunătățire și că trebuie să fiu mereu deschis la sugestiile și feedback-ul colegilor mei, mai ales că sunt un lider care ascultă și este receptiv la nevoile celor din jur. Știu că oamenii sunt resursa cea mai valoroasă pentru orice companie și voi pune accent pe o comunicare mai bună și o abordare mai empatică în politica de personal a companiei.  

De ce nu ar trebui să rateze telespectatorii PRO TV ediția Șef sub acoperire de joi seară?

Telespectatorii PRO TV nu ar trebui să rateze ediția Șef sub acoperire de joi seara pentru că acest episod oferă o perspectivă unică și autentică asupra modului în care se desfășoară activitatea în cadrul companiei ELSACO și arată publicului cât de importantă este munca pe șantier și efortul depus de fiecare coleg pentru a asigura calitatea serviciilor oferite. De asemenea, va fi o oportunitate excelentă pentru telespectatori să vadă cum acționez și să înțeleagă valorile și viziunea care stau la baza deciziilor pe care le iau. În plus, vor fi surprize, dar și momente pline de emoție, care le vor face seara mai plăcută.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni