• PRO TV
  • Rețeaua Albanezu', o anchetă despre gruparea care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României, duminică, la România, te iubesc!

Rețeaua Albanezu', o anchetă despre gruparea care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României, duminică, la România, te iubesc!

Rețeaua Albanezu', o anchetă despre gruparea care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României, duminică, la România, te iubesc!

Firme cu afaceri necurate spălate prin interpuși albanezi. Evaziune de milioane controlată politic. Rețeaua „Albanezu'”, o anchetă de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la PRO TV.

Duminica aceasta, la România, te iubesc!, mergem pe urmele unei rețele care a cesionat firme cu probleme către cetățeni albanezi, dintr-un mic orășel din nordul Tiranei. Cosmin Savu a urmarit firul unei povești încâlcite, o bandă care a profitat de slăbiciunea statului român, dar și de complicitatea unor funcționari publici de rang înalt, o grupare care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României. 

Am căutat companii suspectate că au sustras milioane de euro din TVA, nu și-au plătit taxele și impozitele, „au spălat” bani negri, proveniți din infracțiuni sau au păcălit, pur și simplu, firme de leasing, bănci sau alte companii private și care au fost cesionate unor albanezi pentru a li se pierde istoricul. De multe ori, politicienii sunt interfața crimei organizate și profită de statutul lor pentru a se proteja și a beneficia de impunitate”, a spus Cosmin Savu.

Scăderea veniturilor fiscale în ultimii ani este cauzată de scăderea colectării taxelor și impozitelor și furtul din bani publici. Evaziunea a atins cote îngrijorătoare, suntem pe primul loc în Europa și, cu toate acestea, autoritățile par incapabile.

Rețeaua „Albanezu”, ancheta lui Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni