• PRO TV
  • Încoronarea Regelui Charles al III-lea, în direct la PRO TV. Cristian Leonte: „Vom urmări un moment spectaculos al istoriei”

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, în direct la PRO TV. Cristian Leonte: „Vom urmări un moment spectaculos al istoriei”

Încoronarea Regelui Charles al III-lea, în direct la PRO TV. Cristian Leonte: „Vom urmări un moment spectaculos al istoriei”

Sâmbătă, într-o ediție specială Știrile PRO TV, de la ora 11:30, prezentată de Cristian Leonte, românii vor putea vedea în direct cel mai important moment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani: ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea. 

Evenimentul solemn, plin de simbolism, în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei, va fi mâine, într-o ediție specială, de la ora 11:30 până la ora 15:00. Cristian Leonte îi va avea invitați pe Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale a României, și pe istoricul Diana Mandache.

Vom urmări un moment spectaculos al istoriei, cu tradiții și podoabe vechi de secole, un ceremonial live pe care de obicei îl găsim în marile romane sau tratate de istorie. Vor fi imagini în direct de la întreaga ceremonie, în studioul Știrilor invitații ne vor introduce în detaliile și înțelesurile zilei, vor fi corespondențe de la Londra și materiale despre momentele importante, pregătite de redacția noastră. Fast, splendoare, istorie și o familie regală pe care întreaga lume o cunoaște de decenii - vă așteptăm să ne bucurăm de spectacolul încoronării Regelui Charles al III-lea!”, a spus Cristian Leonte, prezentatorul Știrile PRO TV. 

În plus, Cosmin Stan va avea intervenții de la Londra, în ziua încoronării.

Coroana Regelui și porțile Palatului Buckingham vor fi în studioul de Știri prin ARInspirată de acest moment important istoric, echipa de Creație PRO TV a pregătit o serie de elemente grafice 3D ce vor fi puse în studioul de Știri folosindu-se realitatea augmentată: 

Pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, am pregătit un pachet grafic special și mai multe elemente vor fi puse prin AR direct în studioul de Știri, precum Catedrala Westminster, coroana Regelui, tronul, caleașca și porțile Palatului Buckingham. Cu ajutorul acestor elemente 3D vrem să aducem telespectatorii cât mai aproape de eveniment și să le arătăm acele obiecte aflate în centrul ceremoniei”, a spus Vasile Alboiu, Director de Creație PRO TV. 

Încoronarea Regelui Charles al III-lea va fi transmisă mâine, în direct, de la Londra, în cadrul edițiilor speciale Știrile PRO TV: dimineață, de la ora 07:00 și de la 11:30. Evenimentul va fi în direct și pe VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni