• PRO TV
  • Bitza lansează „Sevraj 2” la 19 ani de la succesul albumului „Sevraj”: O redescoperire artistică

Bitza lansează „Sevraj 2” la 19 ani de la succesul albumului „Sevraj”: O redescoperire artistică

Bitza - Un artist român de rap, cu o carieră de 19 ani, a încântat fanii într-un concert memorabil pe data de 5 mai 2023 la GuestHouse, în inima Bucureștiului. Evenimentul a marcat lansarea noului său album intitulat "Sevraj II", după 19 ani de la primul său album, "Sevraj I". Bitza și-a surprins publicul nu doar prin calitatea muzicii, dar și prin invitații speciali care au urcat alături de el pe scenă. Printre aceștia s-au numărat Samurai, K-Gula, Ombladon, Bvcovia și mulți alții. Emoția și energia transmise de Bitza în concertul său au anticipat o serie de apariții ulterioare pe scenele din întreaga Românie, oferindu-le fanilor oportunitatea de a-l urmări într-unul dintre show-urile sale.

Bitza, artistul cu o lungă tradiție în muzica românească, continuă să rupă bariere și să aducă prospețime în industrie. Noul său album, "Sevraj II", demonstrează maturitatea și evoluția sa artistică de-a lungul anilor. Cu un sound inconfundabil și versuri adânci, Bitza a captivat inimile ascultătorilor săi, iar concertul de la GuestHouse a fost o ocazie unică de a se bucura de prestația sa live.

În calitate de pionier al genului său, Bitza a avut grijă să îmbine sunetele autentice ale hip-hop-ului cu influențe moderne și colaborări surprinzătoare. Prin invitații speciali, el a adus o diversitate de voci și stiluri pe scena concertului său. Fiecare artist invitat a adăugat propria sa notă distinctă, creând o atmosferă eclectică și plină de energie în timpul spectacolului.

Lansarea albumului "Sevraj II" marchează începutul unei noi etape în cariera lui Bitza și promite multe alte apariții live în toată țara. Fanii săi îl așteaptă nerăbdători pentru a-i experimenta performanțele unice, în care se îmbină pasiunea pentru muzică și mesajele puternice pe care le transmite. Bitza rămâne un artist inovator, reușind să creeze o legătură profundă cu publicul său și să ofere momente de neuitat în industria muzicală românească.

Bitza a oferit și un interviu exclusiv pentru PROTV.RO cu ocazia lansării noului album:

Cum a fost pregătirea concertului?

„Lungă și anevoioasă, dar am scos-o la lumină și suntem ready to go. Am emoții înainte de fiecare concert, asta mă ține sănătos la căpățână”

Cum a fost să lucrezi la „Sevraj 2” după 19 ani de la primul album?

„A fost interesant, în sensul că a fost un fel de redescoperire artistică. Am încercat să mă duc cu „Sevraj 2” înapoi la rădăcini și îmi place foarte mult rezultatul, cred că mi-a ieșit”.

Ce reacții ai primit de la fanii tăi la anunțarea albumului?

„Am primit inclusiv acum! Marea majoritatea a reacțiilor au fost bune”

Cum ai reușit să păstrezi relațiile cu colegii tăi de breaslă, cu care ai și colaborat pe album?

„În principiu, fiind sinceri unii cu alții, chiar dacă au fost suișuri și coborâșuri în relațiile noastre. Important e că la sfârșitul zilei putem să colaborăm în continuare, lucru de care sunt foarte mândru. Mă bucur că pe Sevraj 2 am mulți invitați care au fost și pe Sevraj 1.”

Albumul este disponibil pe platformele majore digitale de muzică, în benzinăriile partenere și în Cărturești. 

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni