• PRO TV
  • Antonia, fotografii incendiare din Las Vegas: „Regină!”

Antonia, fotografii incendiare din Las Vegas: „Regină!”

Antonia, fotografii incendiare din Las Vegas: „Regină!”

Antonia este, de departe, una dintre cele mai frumoase femei din România, aceasta fiind admirată de-a lungul anilor atât grație aspectului fizic de invidiat, cât și datorită talentului său muzical. Vedeta nu doar că se bucură de un succes incredibil, ci are parte și de iubirea necondiționată a lui Alex Velea și a celor trei copii: Akim, Dominik și Maya.

Antonia se bucură de un succes uriaș atât pe plan național, cât și internațional! Vedeta a pozat de multe ori pentru publicații străine, ba chiar i-a încântat pe americani cu frumusețea ei. Recent, aflată într-o vizită în Las Vegas, soția lui Alex Velea a postat mai multe imagini care au înnebunit fanii. 

Vedeta s-a fotografiat în fața unei msese de marmură, ținându-și mâinile larg deschise pentru ca atenția urmăritorilor să fie îndreptată spre ținuta provocatoare. Artista poartă un sutien maro și o fustă decupată pe lateral, pentru a-i accentua atât abdomenul plat, cât și formele atractive. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE).

Descrierea Antoniei a fost pe măsura fotografiilor: „Strigă-mă Caramelita” și a stârnit o mulțime de comentarii:

„Ești foarte deschisă”, „Hot”, „Nu mai că m-am enervat. Plec la sală”, „CaraMamita”, „Îmi plac caramelele” sau „Ice cream-ita”, sunt doar o parte din comentariile fanilor de pe Instagram.

Cu atât mai mult, Anastasia Soare, cunoscută internațional sub pseudonimul „Regina sprâncenelor” i-a lăsat un comentariu frumoasei artiste:

„Te strig regină”, i-a scris Anastasia Soare, mesaj la care Antonia a răspuns imediat. „Nu-mi vine să cred! Însăși regina tocmai m-a numit regină!”, a scris frumoasa cântăreață pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Antonia/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni