• PRO TV
  • Ți-a plăcut CLANUL? Uite încă 3 seriale spectaculoase pe care trebuie să le vezi pe VOYO!

Ți-a plăcut CLANUL? Uite încă 3 seriale spectaculoase pe care trebuie să le vezi pe VOYO!

Ți-a plăcut CLANUL? Uite încă 3 seriale spectaculoase pe care trebuie să le vezi pe VOYO!

Două sezoane de CLANUL n-au fost suficiente pentru a le potoli cinefililor pofta de seriale românești. Producția a fost lider de audiență în fiecare seară în care a rulat la PRO TV, din septmenbrie 2022 încoace. Duminică, 14 mai 2023, este ultimul episod din sezonul 2, dar nu e motiv de tristețe! Iată 3 seriale tari pe care le poți vedea chiar acum pe VOYO!

În CLANUL ai fost martor la clasica luptă dintre Poliție și Mafie. Deși nu băgăm mâna în foc, fiindcă focul cu iartă, credem că ai fost mereu de partea celor buni. Chiar dacă Tătuțu' (George Mihăiță) merită privit și admirat. Sezonul 2 se apropie de final, însă e disponibil încă pe VOYO. Dacă nu ai un abonament, acum e cazul să-ți faci! De ce? Pentru că avem pentru tine alte 3 recomandări de seriale pe care merită să le vezi.

Băieți buniLansat în 2005, serialul Băieți buni îi are în rolurile principale pe Dragoș Bucur, Cabral, Florin Călinescu, Ștefan Bănică Jr, Răzvan Vasilescu, Cosmina Păsărin, Tudor Istodor. Creat de Andrei Boncea, serialul cu 8 episoade surprinde viața de stradă din România și caracatița crimei organizate.

Din serial nu lipsesc scene de urmărire și cascadorii spectaculoase, răpiri sau evadări imposibile, schimburi de focuri și lupte corp la corp. Băieți buni este unul dintre cele mai ambițioase producții de televiziune, la care s-au folosit resurse comparabile cu cele ale unui film de lungmetraj. 

FBIFBI
este un serial american de televiziune creat de Dick Wolf și Craig Turk, difuzat pe CBS, unde a avut premiera pe 25 septembrie 2018. Serialul este produs de Wolf Entertainment, CBS Studios și Universal Television. 

Disponibil în 5 sezoane, serialul ne arată cum funcționează divizia criminală a biroului federal de investigații și care sunt provocările pe care trebuie să le înfrunte zi de zi.

Din distribuție fac parte Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza și John Boyd.

VLADSerialul VLAD în 4 sezoane a fost lansat în februarie 2019, la PRO TV, în regia lui Jesus del Cerro (sezoanele 1-3) și Igor Cobileanski (sezonul 4). A fost primul serial din România realizat la standarde cinematografice și îi are în rolurile principale pe Adrian Nartea, Anghel Damian, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar și Constantin Cotimanis.

Serialul a fost primit excelent în România și a fost desemnat cel mai bun serial românesc în anii 2019 și 2020, la Premiile TV Mania, și cel mai bun serial românesc în 2019, la Premiile Radar de Media.

Intră pe VOYO și le poți vedea pe toate 3 + CLANUL!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni