• PRO TV
  • Beauty Buzz – Episodul 3: Cum să realizezi un make-up classy pentru un Cocktail Party

Beauty Buzz – Episodul 3: Cum să realizezi un make-up classy pentru un Cocktail Party

În cel de-al treilea episod al emisiunii de beauty marca PRO TV, Beauty Buzz, make-up artistul Alexandra Radu propune un machiaj adecvat pentru un cocktail party.

Pentru început, make-up artistul a realizat demachierea și hidratarea tenului. În continuare, Alexandra a trecut la machiajul fetei, unde a pus accent pe iluminare, astfel încât machiajul să facă față luminii artificale din cadrul petrecerii, după care a trecut la ochi și buze.

Tot în cadrul tutorialului de machiaj, Alexandra Radu a împărtășit și câteva trucuri pentru un machiaj reușit:

"Conturul feței. Dacă nu știți sigur care este tehnica de counturing potrivită pentru morfologia feței voastre, vă recomand să încercați diferite variante și să construiți din aproape în aproape până găsiți o variantă în care vă simiți frumoase".

"Atunci când aplicăm blushul este bine de știut că și acesta se aplică la nivelul pomeților, în funcție de morfologia feței noastre. Așadar, nu întotdeauna este potrivit să-l aplicăm pe centrul pomeților, pe centrul feței".

"Atunci când dorim să fixăm machiajul cu ajutorul pudrei este bine să știm că primul strat trebuie să-l aplicam cu mișcări de tapotare pentru a nu ne șterge fondul de ten".

La finalul tutorialului, make-up artistul Alexandra Radu ne-a prezentat un machiaj îndrăzneț, cu particule de sclipici pe pleoape și buze roșii, glossy.

Urmăriți, în video-ul de mai jos, care sunt pașii pe care Alexandra Radu îi propune pentru un machiaj classy, într-un nou episod ”Beauty Buzz”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni