• PRO TV
  • Alexandra Stan și MATTN lansează piesa "Bitch is fire", despre femeile independente și puternice

Alexandra Stan și MATTN lansează piesa "Bitch is fire", despre femeile independente și puternice

Alexandra Stan și MATTN lansează piesa "Bitch is fire", despre femeile independente și puternice

Alexandra Stan se alătură DJ-ului belgian MATTN, pentru a lansa noul lor single, "Bitch is fire". Piesa, care combină sunetele muzicii electronice cu vocea inconfundabilă a Alexandrei Stan, este disponibilă acum pe toate platformele de streaming.

"Bitch is fire" este o piesă „statement” care vorbeşte despre femeile independente si puternice, care nu acceptă să fie tratate în mod inadecvat de către cei din jurul lor. Melodia se distinge prin beat-uri energice, iar vocea puternică a Alexandrei Stan completează perfect ambianţa.

Alexandra Stan este o cunoscută cântăreaţă din România care a castigat popularitatea la nivel international cu piese precum "Mr. Saxobeat" si "Lollipop (Param Pam Pam)". Mattn, pe de altă parte, este un DJ si producator belgian care a colaborat cu numerosi artişti din intreaga lume.

Despre lansarea piesei "Bitch is fire", Alexandra Stan a declarat: "Această piesă este o odă despre puterea femeilor si despre faptul că trebuie să ne susținem unele pe altele pentru a ne atinge obiectivele. Sunt foarte fericită să fiu parte din acest proiect alături de Mattn și sper ca această piesă să inspire femeile din întreaga lume."

Mattn a adaugat: "Am fost foarte încântată să colaborez cu Alexandra Stan la această piesă si cred că rezultatul este o combinaţie între energia muzicii electronice şi vocea puternică a Alexandrei. Sperăm că aceasta piesă să inspire oamenii să-şi urmeze visurile şi să-şi manifeste puterea interioară".

"Bitch is fire" este disponibilă acum pe toate platformele de streaming, iar fanii muzicii electronice şi ai Alexandrei Stan sunt invitaţi să o asculte si să o împărtăsească cu prietenii lor.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni