• PRO TV
  • (P) Tu ce aromă Milka ești? Votează-ți și tu aroma preferată Milka și poți câștiga premii pe gustul tău

(P) Tu ce aromă Milka ești? Votează-ți și tu aroma preferată Milka și poți câștiga premii pe gustul tău

(P) Tu ce aromă Milka ești? Votează-ți și tu aroma preferată Milka și poți câștiga premii pe gustul tău

Care e aroma ta preferată? Mare concurs mare! Votează-ți și tu aroma preferată Milka și poți câștiga premii pe gustul tău.  Tot ce ai de făcut este să cumperi tablete Milka în valoare de minimum 15 lei în perioada 1 mai – 4 iunie, să înscrii bonul pe pagina pe FavouriteFlavour.Milka.ro și să votezi tot aici aroma de ciocolată Milka pe care o preferi. Câștigătorii uneia dintre cele 500 de cutii frigorifice Polarbox sau ai premiului mare – o mașină hibrid Suzuki Swift – vor fi aleși prin tragere la sorți. 

Suntem curioși care dintre zecile de sortimente de ciocolată Milka se află printre preferatele românilor. Sigur vei descoperi și tu cel puțin o aromă pe gustul tău, așa că lasă-te tentat să le explorezi pe toate, îndrăznește să fii tandru și câștigă unul dintre premiile noastre!


Milka: tandrețe pentru suflet și gust

De mai bine de 120 de ani, la Milka am creat produse tandre și delicioase, numai bune să le savurezi și să arăți ce simți prin gesturi dintre cele mai frumoase.

Toate produsele noastre conțin ciocolată cremoasă cu lapte din Alpi, produs în ferme mici de familie. Aceasta învelește o mulțime de ingrediente variate, alese cu grijă. Am adăugat și mai multă cacao din surse sustenabile pentru o rețetă mai fină și mai cremoasă. Toate acestea au făcut ca Milka să devină una dintre cele mai iubite ciocolate din România.

Știm, acum apare eterna întrebare: „Și eu cu cine votez?”

Păi hai să vedem!

Lapte, biscuiți, alune sau cremă?

Știm că e greu să alegi dintre atâtea arome diferite, fiecare unică și perfectă în felul ei. De aceea vrem să te ajutăm să afli care tip de Milka se potrivește cel mai bine felului tău de a fi. Ce zici, în care din categoriile de mai jos crezi că te încadrezi cel mai bine?

Cu lapte

Ești finuț, delicat, iar lumea are nevoie de oameni tandri ca tine. Preferatele tale sunt: Milka aerată cu lapte, Milka ciocolată albă, Milka aerată albă sau aroma combinată de lapte alpin cu ciocolată albă.

Cu biscuiți

Ești genul puternic, rezistent, de încredere, un lider înnăscut. Cel mai mult îți plac Milka Oreo, Oreo Sandwich, Oreo Brownie, Milka Tuc sau Milka LU.

Cu alune

Tu ești cutezătorul, exploratorul, mereu la curent cu tot ce mișcă și primul care încearcă tot ce apare nou. Dintre sortimentele noastre preferi Milka cu alune, Milka cu alune întregi sau pe cel cu stafide și alune.

Cu cremă

Maleabil, versatil, bun la toate, te adaptezi cu ușurință oricărei situații. Iubești Milka cu caramel, cu cremă de cacao, de alune, de vișine, cu zmeură sau cu gust de căpșune.

Dacă te încadrezi la mai multe – sau chiar la toate – dintre categoriile de mai sus, noi nu putem decât să ne bucurăm și să te felicităm.

Și acum, să câștige care e mai... yummm!

Sperăm că-ți va face plăcere să ne ajuți să aflăm care este preferata ta (și a tuturor românilor) din mulțimea de arome Milka. Noi abia așteptăm să aflăm rezultatele.

Ca să fii la curent cu situația voturilor și a câștigătorilor promoției, nu uita să rămâi aproape de noi pe site și pe canalele social media Milka.

Alegeri tandre îți dorim!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni