• PRO TV
  • Smiley, noi detalii despre nunta cu Gina Pistol! Ce va purta artistul la marele eveniment

Smiley, noi detalii despre nunta cu Gina Pistol! Ce va purta artistul la marele eveniment

Smiley, noi detalii despre nunta cu Gina Pistol! Ce va purta artistul la marele eveniment

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape 7 ani, iar în urmă cu doar câteva săptămâni au anunțat că vor ajunge în fața altarului, veste care i-a bucurat atât pe fani, cât și pe cei apropiați. Amândoi numără zilele până la marele eveniment, iar artistul a dezvăluit câteva detalii din culisele pregătirilor.

La finalul lunii mai, solistul și compozitorul, împreună cu superba sa parteneră de viață, Gina Pistol, vor trăi unul dintre cele mai frumoase și importante momente din viața lor. La marele eveniment, pregătit în aceste momente până la ultimul detaliu, va participa și fetița lor, Josephine, după cum a dezvăluit artistul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Tot aici, antrenorul de la „Vocea României” a vorbit și despre costumul pe care îl va purta, menționând numele creatorului de modă care se va ocupa de acest lucru: Irina Voinea.

„Irina Voinea se ocupă de costum”, a confirmat și Smiley. „E one of a kind și abia aștept să îl văd, că nu l-am văzut până acum. Nu va fi ceva convențional”, a adăugat cântărețul.

Întrebat despre micuța Josephine, Smiley a declarat: „Josephine o să danseze mult la nuntă, l-a descoperit pe Michael Jackson. Descoperim împreună lucruri noi, e fascinant”.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni