• PRO TV
  • Loredana și Paula Seling, alături de Orchestra frațiilor Advahov, spectacol 100% live la Arenele Romane

Loredana și Paula Seling, alături de Orchestra frațiilor Advahov, spectacol 100% live la Arenele Romane

Loredana și Paula Seling, alături de Orchestra frațiilor Advahov, spectacol 100% live la Arenele Romane

Cei mai îndrăgiți și mai de seamă muzicieni de la noi, printre care Loredana & Banda Agurida, Paula Seling si Orchestra Fraților Advahov pregătesc cel mai îndrăzneț proiect de pînă acum care se va concretiza într-un concert ce va avea loc la sfârșitul lunii mai.

„Am putea spune ca startul verii explozive se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului extraordinar Essenya -  Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov, ”Essenya„ este un spectacol extraordinar, un carusel muzical electrizant, în care redescoperim frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului Loredana, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu vizualizări cumulate de sute de milioane. Ca de fiecare dată, apariția Loredanei, în fața iubitorilor de muzică, este o explozie de energie, creativitate și bunădispoziție. Essenya aduce pe aceeași scenă încă o voce unică, inconfundabila și de neegalat, Paula Seling. Interpreta și compozitoarea Paula Seling completează, alături de bandul său de instrumentiști extrem de talentați, frumusețea evenimentului special, de la Arenele Romane. Cu vocea sa de aur, ne va purta printr-o călătorie muzicală în care publicul va simți vibrația emoției cu care artista ne-a obișnuit de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră fulminantă”, a declarat Nicoleta Ioniță, Producător Evenimente pentru Eseno.  

Spectacolul 100% live, de la Arenele Romane, este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și Valentin Sanfira.  

Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova, cu o popularitate incontestabilă în întreaga Europă.

Evenimentul este organizat de Sens Music Entertainment & Powered by Eseno. Essenya este și viziunea brandului Eseno despre rolul, misiunea și valorile sale în viața fiecăruia dintre noi: sănătate, frumusețe, izvor de bine și bucurie de a trăi în armonie cu întregul univers.

Cei care au organizat evenimentul ne-ai oferit detalii despre aceasta colaborare interesanta. „Compania Eseno este bucuroasă şi onorată să susţină 50% din costurile totale ale spectacolului extraordinar Essenya, întrucât mesajul acestui eveniment de excepţie este, practic, o punere în scenă a valorilor şi misiunii companiei noastre: redescoperirea frumuseții, a vibrației pasiunii, profunzimii emoției și a bucuriei depline a dansului, părţi esenţiale ale existenţei noastre de zi cu zi, care nu sunt cu putinţă în absenţa unui aspect primordial de care avem nevoie: sănătatea. Brandul nostru are la bază o cercetare îndelungată, întinsă pe durata a 20 de ani. Cele trei produse dermato-cosmetice ale brandului Eseno, Eseno for Lady, Eseno Respiro și Eseno Anti Acnee au luat naştere din nevoia clienţilor şi a interesului uriaş pentru produse de foarte înaltă calitate, prietenoase cu mediul înconjurător. Noi, reprezentanţii companiei Eseni, credem în sursa stării de bine care se află în interiorul nostru şi este completată alchimic din exterior, cu produse de înaltă calitate, bazate pe cercetări riguroase şi suntem convinşi că şi clienţii noştri vor împărtăşi acest crez”, a declarat Nicoleta Ioniță, Producător Evenimente pentru Eseno.

„Este o onoare pentru noi această colaborare și o mare bucurie că avem ocazia să aducem în același loc valorile pe care le împărtășim. Pentru calitate și siguranță, industria de evenimente din România are nevoie de cooperare, mai ales după perioada complicată prin care am trecut cu toții și care și-a lăsat amprenta și asupra evenimentelor muzicale cu public numeros. Suntem bucuroși de susținerea a 50% din costurile acestui eveniment extraordinar, care nu înseamnă doar o muncă de echipă, ci și exemplul unei susțineri reciproce pentru evenimente și, respectiv, produse de cea mai înaltă calitate. Activitatea și portofoliul create de-a lungul ultimilor 20 de ani de către compania SENS Music Entertainment sunt exemple clare ale profesionalismului și calității pe care le punem în toate proiectele noastre, iar Essenya este doar începutului unei colaborări care va aduce publicului din România, în următoarea perioadă, numeroase surprize, în care se va regăsi modul impecabil de lucru care definește SENS Music Entertainment”, a declarat Vlad Costandoi, Fondator & Ceo Sens Music Entertainment.

Biletele pentru Essenya costa intre 50 si 80 de lei - Spectacolul extraordinar, la Arenele Romane, cu Loredana  & Banda Agurida, Paula Seling și Frații Advahov, care are loc la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.entertix.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni