• PRO TV
  • Anunț BBC: Harry și Meghan, implicați într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”. Primele informații

Anunț BBC: Harry și Meghan, implicați într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”. Primele informații

Anunț BBC: Harry și Meghan, implicați într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”. Primele informații

Prințului Harry și Ducesa Meghan au fost implicați într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”, potrivit presei internaționale.

Prințul Harry, Meghan și mama ei au fost implicați într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală”, după ce au fost urmăriți de paparazzi, potrivit purtătorului lor de cuvânt.

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la mai multe coliziuni care au implicat alți șoferi: pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York),” a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit news.sky.com.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat, marți, la o ceremonie de decernare a premiilor la New York - prima lor apariție publică de la încoronarea Regelui.

Harry a zburat la Londra pentru ceremonia de încoronare, dar s-a întors în LA câteva ore mai târziu, pentru a putea fi la a patra aniversare a fiului său Archie.

Ducesa de Sussex a primit un premiu Woman of Vision la ceremonia de la New York, după ce a încurajat femeile să lupte pentru echitate.

„Nu este niciodată prea târziu pentru a începe”, a spus ea la evenimentul de la New York. „Poți fi vizionarul propriei tale vieți... Mai este atât de mult de făcut”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni