• PRO TV
  • (P) Experimentează în mod constant cu geluri UV

(P) Experimentează în mod constant cu geluri UV

(P) Experimentează în mod constant cu geluri UV

Unghiile îngrijite și frumoase sunt decorul oricărei femei. Ele pot fi strălucitoare și scurte, elegante și lungi, dar în toate cazurile, atrag atenția. Din păcate, multe femei se confruntă cu faptul că unghiile se sparg ușor, devin mai casante în timp și creează multe probleme. 

Cu geluri UV îți va fi mult mai ușor să-ți îngrijești unghiile, deoarece stratul protector subțire protejează unghia naturală de efectele nocive ale diferiților factori de mediu. Gelul UV este una dintre cele mai bune și mai sigure modalități de a asigura frumusețea unghiilor, deoarece face unghiile netede, uniforme și strălucitoare, fără a le strica deloc. Gama de geluri UV trifazate sunt împărțite în trei etape: de bază (adeziv), modelare (constructori) pentru a crea lungimea și forma unghiei, finisare, pentru a face unghia modelată etanșă și strălucitoare.

Geluri UV bifazic și monofazat

Un sistem de extensie a unghiilor în două faze presupune utilizarea a două geluri UV, dintre care unul îndeplinește două funcții (de exemplu, bază și finisaj). Un sistem monofazat presupune utilizarea unui tip de gel UV care îndeplinește toate cele trei funcții (în prezent, cel mai solicitat). Gelul UV este un material de modelare cu proprietate reflectorizantă, conceput pentru construirea unghiilor artificiale. Marele avantaj al gelului UV este că poate fi folosit pentru a modela cu ușurință unghiile artificiale de lungimea și forma dorite. Gama de geluri UV se polimerizează într-o lampă UV. Prin urmare, este necesară o lampă pentru construirea și întărirea unghiilor artificiale.

Geluri UV de camuflaj

Gelul UV de camuflaj este un material de modelare pentru construcții, care se remarcă prin faptul că are o culoare apropiată de nuanța naturală a plăcii unghiei. Este destinat în principal pentru realizarea unor manichiuri precum franceză, nud etc. Toate femeile știu că nuanțele naturale nu sunt foarte dense, așa că trebuie aplicate în mai multe straturi, iar utilizarea gelului de camuflaj din punct de vedere sculptural, evită această stratificare multiplă la realizarea unui design. Dar nimeni nu interzice aplicarea unui fundal colorat deasupra lui.

Geluri UV - Avantaje

Principalul avantaj al camuflajului este că îți permite să uniformizezi tonul de culoare al unghiei naturale, ascunzând în același timp toate neregulile și defectele culorii acesteia. În plus, paleta de geluri de camuflaj este ușor diferită în nuanță: poate fi mai aproape de roz, bej sau piersic. Prin urmare, atunci când aleg, fetele încearcă să aleagă o nuanță mai natural, apropiată de nuanța naturală a unghiilor. Cu cât se face acest lucru mai precis, cu atât chenarul va fi mai puțin vizibil când unghiile vor crește din nou.

Dacă citești publicații moderne care scriu despre modă, vei observa multe articole care subliniază toate avantajele gelului UV, care este și astăzi unul dintre cele mai populare sisteme de extensie a unghiilor. Chiar și celebritățile de la Hollywood îl folosesc în mod activ. Răspândit, accesibil și cel mai important - rezultatul perfect care mulțumește purtătoarea de unghii îngrijite, toate acestea sunt acea transformare șic pe care degetele tale o merită.

Nu îți fie teamă să experimentezi în mod constant și să încerci ceva nou, pentru că schimbările de imagine aduc mereu schimbări în viață.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni