• PRO TV
  • Competiții sportive puternice se văd doar la PRO ARENA!

Competiții sportive puternice se văd doar la PRO ARENA!

Competiții sportive puternice se văd doar la PRO ARENA!

PRO Arena le-a pregătit pasionaților de sport o perioadă încărcată de competiții ce nu ar trebui ratate. Fie că este vorba despre handbal sau fotbal, în următoarele săptămâni, telespectatorii au program, iar fiecare meci va veni cu mize de neratat. 

Doar patru echipe au rămas în lupta pentru câștigarea Cupei României la handbal feminin. CSM București, deținătoarea trofeului, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, HC Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu s-au calificat în Final Four și vor disputa în acest weekend meciurile decisive pentru trofeu. Sâmbătă, 20 mai, în direct de la Bistrița, de la ora 15:00, campioana en-titre se va confrunta cu Dunărea Brăila, iar de la ora 17:30, celelalte două combatante se vor întâlni pentru ultimul loc în finală. Duminică, PRO ARENA va difuza ultimele meciuri din sezon: cel pentru locul 3, de la ora 15:00 și cel pentru câștigarea Cupei României, de la 17:30. Cine se va impune, aflăm în direct de la Bistrița, pe PRO ARENA, în doar câteva zile. 

Suporterii fotbalului de calitate au și ei motive de bucurie! În ultima zi din luna mai, pe 31, de la ora 22:00 vor putea urmări, live, finala UEFA Europa League. Sevilla, Juventus, Roma și Bayer Leverkusen se vor confrunta astăzi în meciurile decisive din semifinale pentru a obține cele două tichete către jocul care le-ar putea aduce trofeul. 

Spectacolul suprem continuă pe 7 iunie, odată cu finala UEFA Europa Conference League, de la ora 22:00. AZ Alkmaar, West Ham, Basel și Fiorentina se întâlnesc în doar câteva ore în partidele retur din semifinale, astfel urmând a fi cunoscute cele două care vor continua lupta pentru trofeul din acest sezon. 

Între cele două finale mult așteptate, în Anglia se va da bătălia finală în FA CUP. Pe 3 iunie, de la ora 17:00, în direct de pe stadionul din Wembley, cei de acasă se vor bucura de un adevărat show fotbalistic în confruntarea dintre Manchester City și Manchester United. Drumul către trofeu l-au pornit amândouă din cea de-a treia etapă a competiției, iar pe parcurs au eliminat nume grele, precum Chelsea sau Arsenal. Cine va reuși să meargă până la capăt, vom descoperi în direct pe PRO ARENA

Nu ratați în următoarele săptămâni unele dintre cele mai puternice competiții sportive, în direct, pe PRO ARENA! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni