• PRO TV
  • Sandra Mutu, fotografii superbe! Frumoasa soție a lui Adrian Mutu e imaginea unor bijuterii de lux

Sandra Mutu, fotografii superbe! Frumoasa soție a lui Adrian Mutu e imaginea unor bijuterii de lux

Sandra Mutu, fotografii superbe! Frumoasa soție a lui Adrian Mutu e imaginea unor bijuterii de lux

Pentru mulți ani, Sandra a decis să se retragă total din showbiz, cu toate că frumusețea ar fi ajutat-o mult, și să fie în primul rând mama și soție devotată. 

În ultima perioadă însă, aceasta a acceptat să facă reclame la colecții de bijuterii, iar accesorizată cu acestea a apărut în fotografii absolut superbe. 

Pe rețelele de socializare, Sandra a prezentat noua ședință foto pe care a realizat-o ca imagine la un brand de bijuterii.
Sandra a publicat mai multe poze în care poartă coliere, cercei, inele în valoare de zeci de mii de Euro. Imaginile respective au fost apreciate de fanii ei, care i-au transmis și numeroase mesaje.

Vezi fotografiile frumoasei Sandra în Galeria Foto 

Sandra și Adrian Mutu sunt de mai bine de 8 ani împreună, însă fostul fotbalist a dezvăluit că a pus ochii pe frumoasa lui soție cu mult timp înainte.

“'Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când  era la Miss România. Avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci. Îmi plăcea cum arăta, eu aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat, m-am mutat  în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat', a dezvăluit Adrian Mutu mai demult în cadrul podcastului lui Catalin Măruță.

Vezi fotografiile frumoasei Sandra în Galeria Foto 

Vezi și video: 

FOTO: SANDRA MUTU INSTAGRAM 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni