• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum arată o zi din viața Alinei Ceușan: „Nu am avut niciodată un job de 8 ore la birou!”

Cum arată o zi din viața Alinei Ceușan: „Nu am avut niciodată un job de 8 ore la birou!”

Are aproape 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Alina Ceușan locuiește la Cluj, însă face naveta la București pentru evenimentele mondene. 

Recent, unul dintre reporterii de „La Măruță” a așteptat-o la aeroport și a însoțit-o peste tot timp de o zi. 

„De abia aștept să vă iau cu mine peste tot. Am aterizat de la Cluj, am venit în București pentru că am o zi plină de evenimente. În mod normal, la Cluj ziua începe cu grădiniță, cu dusul lui Rock la grădiniță. Treaba asta a picat pe Raul azi (n.red soțul Alinei)”, a declarat vedeta care e mămica unui băiețel, în vârstă de 2 ani și jumătate. 

„Începem cum am începe la Cluj, cu sală. O regulă foarte importantă pe care mi-am impus-o cam de un an este să fac sport mai ales atunci când nu am chef. Îmi dă așa acel boost de energie”, a adăugat Alina. 

Ziua a continuat cu saună și piscină. „Vreau să mă relaxez puțin. În apă mă simt în elementul meu, pentru că am făcut vreo 6 ani de înot de performanță”. 

Alina spune că se gândește deseori la buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, care e tot mai aproape de finala Survivor. 

„În genul ăsta de momente.. când mănânc, când sunt la sală și în genul de momente când am parte de super relaxare, în toate trei mă gândesc la Carmen. Oare ce face ea la Survivor? Ce se întâmplă? Și mă gândesc… oare îi e foame, oare vrea să se relaxeze cu noi în piscină?”, a spus Alina Ceușan. 

A urmat vizita la showroom, acolo unde Alina s-a pregătit pentru un eveniment. 

„Foarte multă lume o să se uite și o zică: «da, e numai la spa, la piscină, la masaj». Da dragă, ăsta e jobul meu să arăt bine. Ce aveți? Potoliți-vă!”, a glumit Alina.

Întrebată de reporter dacă a avut vreodată un job de 8 ore, Alina a răspuns: „Nu, nu am avut niciodată un job de 8 ore la birou. Cred că singurul job ca să zic așa în direcția asta, unde am lucrat mai mai mult, a fost un job de asistentă TV la Târgu Mureș. Era atunci la începuturi”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni