• PRO TV
  • Actrița Andreea Hristu, de la Teatrul Excelsior, a fost agresată în Parcul Cișmigiu. Reacția poliției a fost promptă

Actrița Andreea Hristu, de la Teatrul Excelsior, a fost agresată în Parcul Cișmigiu. Reacția poliției a fost promptă

Actrița Andreea Hristu, de la Teatrul Excelsior, a fost agresată în Parcul Cișmigiu. Reacția poliției a fost promptă

Andreea Hristu (35 de ani), actriță a Teatrului pentru copii și adolescenți „Excelsior”, a fost bătută de un individ în Parcul Cișmigiu din Capitală. Tânăra a povestit pe contul ei de socializare cum a fost agresată în toiul zilei, fără ca cineva să intervină pentru a o scăpa de atacator.

Andreea Hristu a fost agresată în centrul Bucureștiului, în grădina publică Cișmigiu. Actrița povestește că incidentul s-a petrecut joi, „în plină zi”, în timp ce citea o carte în parc, în apropierea podului mare de piatră.

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. 

Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine”, a descris actrița scena incredibilă. 

Andreea Hristu: „Polițiștii au acționat impecabil”



Actrița a mărturisit că o tânără care era în apropiere s-a oferit să o ajute după ce agresorul s-a îndepărtat. A stat cu ea până a venit poliția. Alți trecători s-au oferit să-l caute pe individ.

Bărbații care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți. Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA”, mai scrie Andreea Hristu.

Povestea actriței i-a revoltat pe apropiații și prietenii ei, care i-au trimis sute de mesaje de susținere. Unii au sfătuit-o să poarte mereu la ea un spray cu piper, în timp ce alții și-au spus propria poveste cu agresorii cărora le-au căzut victime. 

Andreea Hristu este actriță a Teatrului Excelsior. În această stagiune o puteți vedea în spectacolele:

  • Orașul nostru
  • Romeo și Julieta
  • KNOCKOUT. Dulcea știință de a face vânătăi
  • Opera de trei parale
  • Familia Addams
  • Missouri Sky
Fotografii: Andreea Hristu Facebook/Andrei Runcanu

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni