• PRO TV
  • Dasha Belize, modelul cu picioare interminabile, spectacol la plajă! Costumul de baie abia a făcut față formelor generoase

Dasha Belize, modelul cu picioare interminabile, spectacol la plajă! Costumul de baie abia a făcut față formelor generoase

Dasha Belize, modelul cu picioare interminabile, spectacol la plajă! Costumul de baie abia a făcut față formelor generoase

Dasha Belize, modelul cu picioare interminabile care face furori pe Instagram, le-a oferit urmăritorilor câteva cadre spectaculoase de la plajă. Rusoaica a ales un costum de baie minuscul care i-a acoperit cu greu formele generoase. 

Dasha Belize este model și blogger de succes și își uimește de fiecare dată fanii cu aparițiile ei răvășitoare. 

Picioare interminabile, talie de viespe, bust generos, bronz uniform, chip de păpușă… fanii nu au știut ce să admire mai întâi. Influencerul i-a impresionat pe cei peste 600.000 de urmăritori cu silueta ei fără cusur. 

Într-una din imagini, Dasha apare cu un costum de baie în două culori, roz și turcoaz, extrem de minuscul.  „Uluitoare!”, „Parcă ai fi Afrodita, zeița frumuseții!”, „Dasha, ai un corp incredibil!”, „Zeiți divină! Ești atât de sexy!”, „Femeie ești perfecțiune!”, „Senzualitate și frumusețe!”, i-au scris unii dintre admiratori. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Rusoaica este posesoarea unor picioare incredibil de sexy. Și nu doar la capitolul picioare excelează. Blonda face bani frumoși pe conturile de socializare, acolo unde promovează produse cosmetice, haine, costume de baie și încălțăminte. 

Dasha este o adevărată apariție și adoră să-și pună în valoare picioarele sexy, alegând să poarte doar rochii decupate. fuste mini sau colanți.

Citește și: „Arăți fenomenal în bikini”. Dasha Belize și-a etalat trupul bronzat pe un iaht la Monte Carlo

Fotografii: Instagram Dasha Belize

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni