• PRO TV
  • Îl mai ții minte pe Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 Românii au talent? Cu ce se ocupă acum

Îl mai ții minte pe Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 Românii au talent? Cu ce se ocupă acum

Îl mai ții minte pe Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 Românii au talent? Cu ce se ocupă acum

Cristian Gog este mentalistul care a uimit o țară întreagă, după ce a apărut în sezonul 2 Românii au talent. Acesta a și câștigat acea ediție, însă de atunci nu s-au mai auzit prea multe lucruri despre el. Iată ce a făcut cu suma câștigată și cu ce se ocupă în prezent!

Cristian Gog a fost o adevărată apariție pe scena Românii au talent, uimind atât publicul, cât și jurații cu momentul său în care și-a redus atât de mult bătăile inimii încât aparatul EKG nu le-a mai putut înregistra. Fostul concurent a fost atât de apreciat încât a convins oamenii de acasă să îl voteze, și astfel a pus mâna pe premiul de 120.000 al sezonului 2. 

După câștigarea premiului, Cristian Gog a afirmat că a folosit banii de la Românii au talent pentru a-și achiziționa un apartament. În prezent, el are 41 de ani și locuiește acolo alături de soția, Adriana Gog, și alături de cei doi copii ai lor. 

La 11 ani de la câștigarea concursului, Cristian Gog se ocupă în continuare cu magia. Iluzionistul a menționat într-un interviu pentru Adevărul că, pe lângă apartamentul cumpărat, a investit mulți bani în echipamente și lucruri materiale. 

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise”, a spus el pentru sursa citată. 

Iluzionistul are un real succes după apariția din 2012 de la Românii au talent. Acesta are spectacole de magie atât în România, cât și în străinătate și participă la multe evenimente private. 

„Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie”, a mai precizat Cristian Gog, potrivit sursei menționate.

Mentalistul a recunoscut recent că a început să investească și în momente virtuale. 

Sursă foto: Cristian Gog/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni