• PRO TV
  • (P) Pe 16 mai, ZALANDO a aniversat un an în România, iar iubitorii de fashion au câștigat

(P) Pe 16 mai, ZALANDO a aniversat un an în România, iar iubitorii de fashion au câștigat

Pe 16 mai, iubitorii de fashion au îndrăznit să fie ZALANDO! Adică au îndrăznit să fie cool, bine îmbrăcați, bine accesorizați și în pas cu toate trendurile.

Pe site-ul protv.ro, ZALANDO a organizat o sesiune LIVE de Shopping. Gazdele, Olimpia Melinte și Edi Brandabura, au oferit reduceri mari, au adăugat mai multe șanse de a primi vouchere și au accesorizat totul cu multă distracție. În cinstea evenimentului, amândoi s-au îmbrăcat extrem de cool. Mai mult, Olimpia Melinte a schimbat două ținute: una glam, numai bună pentru aniversarea lui Edi Brandabura pe un yacht și una de-a dreptul spectaculoasă, cu o pereche de pantaloni statement, foarte potriviți pentru un festival.

Dacă a fost ceva complicat pentru cumpărători, în toată atmosfera de fashion și relaxare? După cum a precizat tot Olimpia Melinte, pentru iubitorii de haine la modă, “complicat a fost sa facă alegeri, pentru că oferta a fost una foarte generoasă, iar aplicația, extrem de simplu de utilizat.”

Pentru gazdele evenimentului, totul a fost extrem de special, iar cei doi au făcut declarații sincere în care au descris experiența:

Olimpia: “Fiind primul meu live de o asemenea anvergură si într-un astfel de context, pot spune că m-am simțit excelent! N-am știut in ce mă bag inițial si cum or să funcționeze lucrurile la filmare, dar toată experiența si interacțiunea cu Edi și echipa VOYO/PRO TV m-au făcut să realizez că am descoperit încă o valență a actoriei și, poate, o nouă pasiune!”
 
Edi: ”E provocator să faci parte dintr-un astfel de proiect. Este un concept nou pentru români, așa că mam bucurat să descoperim împreună ce înseamnă o sesiune de live-shopping. A fost interactiv, oamenii
au fost curioși și implicați, ne-au pus întrebări, iar noi chiar am avut ce povesti. S-au bucurat că i-am
ajutat cu câteva idei de articole pe care să le încerce vara asta. Unii mi-au scris și în privat, după ce
emisiunea s-a încheiat. Ne-au mulțumit pentru idei și pentru cadourile pe care le-am oferit. Le mulțumesc
și eu și sunt cu adevărat mulțumit dacă scopul nostru a fost îndeplinit. M-am distrat maxim, mai a ales
că am lucrat cu o echipă profesionistă și am avut-o alături pe Olimpia, care umple spațiul cu energia,
zâmbetul și bucuria pe care le are. E o parteneră grozvă!”

Cei care doresc să fie bine îmbrăcați au descoperit noi piese de sezon de la Zalando și au obținut idei creative pentru ținute care să iasă în evidență la orice eveniment. Așa cum a menționat Edi Brandabura, totul a fost la îndemână online, la doar un click distanță.

Toți cei care au participat la evenimentul LIVE au putut achiziționa produse speciale cu o reducere de 20%. Trei norocoși vor primi, de asemenea, vouchere în valoare de 495 lei fiecare, pe care le vor utiliza pentru a se îmbrăca trendy. Aceștia au trebuit să răspundă la câteva întrebări simple adresate de gazdele evenimentului LIVE în chat, iar în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsului, s-au desemnat câștigătorii. PRO TV îi va contacta în curând pentru a le oferi premiile, iar apoi... vor arăta și mai cool.
 
Chiar dacă evenimentul LIVE s-a încheiat, reducerile ZALANDO continuă, așa că tu intră pe site sau în aplicație și descoperă-ți noile piese preferate. Găsești tot ceea ce îți dorești: piese vestimentare casual sau de designer, pentru toate gusturile, ocaziile și bugetele. Cu ZALANDO, poți fi mereu fashion.

Despre ZALANDO

Zalando este una dintre cele mai importante platforme online de modă și stil de viață din Europa. Fondată în 2008 la Berlin, compania oferă o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și produse de înfrumusețare pentru cei peste 49 de milioane de clienți activi din 25 de țări. Selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel mondial, cât și mărci locale.

FOTO: ZALANDO - PRO TV 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni