• PRO TV
  • Cum s-a fotografiat Bia Khalifa noaptea, în parc: „Hai să ne jucăm!”

Cum s-a fotografiat Bia Khalifa noaptea, în parc: „Hai să ne jucăm!”

Cum s-a fotografiat Bia Khalifa noaptea, în parc: „Hai să ne jucăm!”

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România, atât din cauza aparițiilor sale provocatoare, cât și din cauza job-ului pe care îl are. Nu mai este un secret faptul că tânăra își vinde fotografiile deocheate pe OnlyFans și că din acest obicei își câștigă existența. 

Bia Khalifa nu ține de cont de nimic din jurul ei atunci când își dorește să creeze conținut pentru contul său de pe platforma OnlyFans. Aceasta postează constant fotografii care mai de care mai atrăgătoare, care să incite imaginația bărbaților ce plătesc 8 euro lunar pentru a-i vedea trupul armonios. 

Recent, Bia a decis să diversifice conținutul de pe platforma dedicată adulților și a realizat o ședință foto extrem de sexy într-un parc de distracții. În imagini (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE), blondina a renunțat la pantaloni și s-a fotografiat în lenjerie intimă și o bluză extrem de decoltată și scurtă. Mai mult decât atât, fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a distrat de minune, urcându-se atât în leagăn, cât și în tobogan. 

Bia a fost mulțumită de imaginile făcute în parcul de distracții și nu a publicat doar una, ci 12 fotografii din aceeași seară. În acestea, ea poate fi văzută din mai multe unghiuri, făcând diverse lucruri pe obiectele dedicate copiilor. 

Nici descrierile de la fotografii nu au lipsit: „Hai să ne jucăm!” // „Nu  toate fetele sunt făcute din zahăr, condimente și frumusețe. Unele fete sunt făcute din sarcasm, vin și totul e foarte bine” // „Fiecare fată este o păpușă, fie că e Barbie sau Annabelle”. 

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni