• PRO TV
  • Beauty Buzz – Episodul 4: Trend-ul anului 2023 în machiajul de mireasă

Beauty Buzz – Episodul 4: Trend-ul anului 2023 în machiajul de mireasă

Beauty Buzz – Episodul 4: Trend-ul anului 2023 în machiajul de mireasă

În cel de-al patrulea episod al emisiunii de beauty marca PRO TV, Beauty Buzz, make-up artistul, Raluca Paraschiv, ne arată care sunt trend-urile anului 2023 în materie de machiaj de mireasă.

Anul 2023 aduce trenduri caracterizate prin eleganța și rafinament. Pentru machiajul de mireasă realizat în acest episod, makeu-up artistul Raluca Paraschiv a pus accent pe iluminare, atât la nivelul ochilor, cât și al tenului. Nuanțele alese pentru fardul de pe pleoape și obraz au fost în tonuri de roz, iar culoarea buzelor a păstrat-o într-o nuanță nude, ușor rozalie, pentru a rămâne în ton cu ochii.

De asemenea, Raluca oferă și câteva sfaturi în ceea ce privește aplicarea contouring-ului sau iluminatorului. Aceasta recomandă ca nuanța iluminatorului să fie aleasa în funcție de culoarea cerceilor - dacă aceștia sunt aurii, Raluca recomandă aplicarea unui iluminator cu particule aurii, în timp ce pentru o pereche de cercei argintii, aceasta ne sfătuiește să aplicăm un iluminator în nuanțe reci.

Raluca Paraschiv este trainer formator și susține cursuri de make up acreditate în București, dar și în Pitești și Brașov. ”Noua emisiune Beauty Buzz îți dezvăluie secrete despre Beauty și make up. Te învață pas cu pas ritualul de îngrijire zilnică adaptat pentru tipul tău de ten, produsele de skincare și întrebuințarea lor în funcție de anotimp, ten și dorințele voastre pentru un ten luminos și sănătos. Îți arătam pas cu pas cum poți realiza corect un machiaj, cum alegem culorile în funcție de vestimentație , anotimp, culoarea părului, a ochilor, a pielii și multe alte lucruri care te ajută să îți realizezi singură machiajul acasă! Ceea ce mă încântă este transparența cu care pot vorbi și detalia real fiecare produs în parte, ceea ce vă va ajuta pe voi să le puteți alege și recunoaște cât mai bine calitatea lor!”

Urmăriți, în video-ul de mai jos, care sunt pașîi pe care Raluca Paraschiv îi propune pentru un machiaj elegant de mireasă, într-un nou episod ”Beauty Buzz”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni