• PRO TV
  • Soțul lui Carmen Grebenișan, mesaj neașteptat înainte de Finală! Ce a transmis Alex Militaru: „Nu e falsă!”

Soțul lui Carmen Grebenișan, mesaj neașteptat înainte de Finală! Ce a transmis Alex Militaru: „Nu e falsă!”

Soțul lui Carmen Grebenișan, mesaj neașteptat înainte de Finală! Ce a transmis Alex Militaru: „Nu e falsă!”

Curajoasă, puternică și foarte ambițioasă, Carmen Grebenișan a reușit să depășească cu excelență toate obstacolele de la Survivor, devenind astfel singura fostă Faimoasă care a ajuns în Finală anul acesta. Alături de Andrei Krișan și Dan Ursa, creatoarea de conținut luptă cu toate forțele pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Alex Militaru este foarte mândru de partenera sa! În Semifinala din 23 mai, acesta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărit în număr mare de către telespectatorii Survivor.

Toți concurenții sunt nevoiți să își depășească limitele la Survivor, iar condițiile extreme îi determină să își arate adevăratele caractere. Acest lucru îl afirmă și Alex Militaru, care spune despre partenera sa că în toate aceste cinci luni petrecute în Republica Dominicană „a rămas om”.

„Confidente de sot de creatoare de continut ???? Nu e usor… nu e nici greu, dar as vrea sa fie mandra de mine macar jumatate din cat sunt eu. Nu sunt influencer, de aceea textele mele poate nu sunt atat de studiate, ci un pic mai directe: va rog ajutati-ma sa o sustin.

Sunt atat de linistit ca la intoarcere, nu ii va fi rusine sa citeasca toate mesajele primite de la voi sau sa vizioneze toate emisiunile.

Eu sunt subiectiv, e normal, dar sper ca de acasa s-a vazut exact cum e ea: nu e falsa, nu e prefacuta, nu e sireata. Aceste 5 luni m-au ajutat si pe mine sa o descopar pe Carmensita survivora in situatii pe care nu stiu cand am fi avut ocazia sa le traim.

Am invatat ca Survivor nu este numai despre a fi cel mai rapid sau cel mai bun tintas… este despre a fi toate la un loc combinate cu “cel mai om.” Carmensita mea este cel mai OM”, a scris Alex Militaru pe contul său de Instagram.

Urmărind parcusul său spectaculos în competiție, Alex Militaru a devenit, se pare, cel mai mândru soț din lume. Entuziasmat, bărbatul spune că abia așteapăt să o vadă pe Carmen acasă și, de ce nu, să o ceară în căsătorie a doua oară.

„Asa ca, sa castige cine considerati voi ca nu v-a dezamagit deloc! Eu sunt mandru de Carmen a mea de nu imi incap in piele si va zic sincer… cand vine cred ca o mai cer o data ca sa fiu sigur”, a mai spus soțul finalistei.

Vezi și: Carmen Grebenișan, ultimele reacții înainte de marele anunț!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni