• PRO TV
  • Alexandra Porkolab, mesaj în prima zi de când a plecat de la Survivor! E de nerecunoscut 

Alexandra Porkolab, mesaj în prima zi de când a plecat de la Survivor! E de nerecunoscut 

Alexandra Porkolab, mesaj în prima zi de când a plecat de la Survivor! E de nerecunoscut 

Alexandra Porkolab a părăsit competiția Survivor în ediția din 22 mai, iar pe 23 mai a avut parte de prima zi în afara concursului.

Pe contul ei personal de Instagram a dat un mesaj către fanii ei, mesaj în care arăta cu totul diferit si spectaculos, cu o energie bună și foarte relaxată:

Vezi fotografii în Galeria Foto
 
"Wow, nu îmi vine sa cred  câți sunteți! Și cât e de frumoși sunteți! Băi, vă mulțumesc din tot sufletul meu că ați fost lângă mine, m-ați încurajat și ați trăit lângă mine fiecare punct pe care l-am adus, fiecare punct pe care nu l-am adus. Sunteți minunați, mă simt onorată să am parte de atâta susținere din partea voastră, a fost o competiție dură în care adesea m-am simțit la pământ, ca în următoarea clipă să văd că mă ridic la cer și că am parte de reușit! Uffff! A fost! Și vă mulțumesc! Și vă las! Că m-au apucat niște contracții..."

Vezi fotografii în Galeria Foto
 
Mai târziu, de la piscină, unde se afla alături de Andreea Moromete, a transmis:
 
Alexandra Porkolab:Seara asta e de dat cu mesaje! Eu bineînțeles că sunt acolo cu Alexandra Ciomag. Până la urmă, tot o Alexandta trebuie să rămână, așa că eu o susțin pe Ale! Moro?
 
Andreea Moromete: Și eu sunt tot cu Alexandra, dar și cu Dan. 
 
Între timp, Alexandra Ciomag a părăsit competiția, iar pe ultima sută de metri au rămas Andrei Krișan. Carmen Grebenișan și Dan Ursa. 
Vezi și: Alessandra, viață schimbată cu 40 de kg în minus


Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni