• PRO TV
  • „Scrisoare pentru cea mai bună prietenă”. Ce mesaj îi transmite Alina Ceușan lui Carmen înainte de finala Survivor 2023

„Scrisoare pentru cea mai bună prietenă”. Ce mesaj îi transmite Alina Ceușan lui Carmen înainte de finala Survivor 2023

„Scrisoare pentru cea mai bună prietenă”. Ce mesaj îi transmite Alina Ceușan lui Carmen înainte de finala Survivor 2023

Împreună au împărtășit momente de bucurie sau de tristețe, au călătorit, au participat la emisiuni TV  și au pus bazele unei afaceri. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt prietene de ani buni și se susțin reciproc în toate deciziile pe care le iau. Înainte de finala Survivor 2023, Alina i-a scris lui Carmen o scrisoare, pentru a așterne pe hârtie toate noutățile și sentimentele pe care vrea să i le transmită. 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt două clujence pasionate de modă, care au ajuns să aibă mii de fani pe Instagram datorită activității de influencer. Nu odată, cele două prietene au fost numite ”Reginele Instagramului”, datorită postărilor care stârnesc curiozitatea internauților. 

Cu doar câteva ore înainte de finala Survivor 2023, Alina i-a scris o scrisoare lui Carmen, în limba engleză, alăturând la postarea de pe rețelele sociale și câteva fotografii în care apare alături de prietena ei cea mai bună.  

„Dragă Carmen, în seara asta trebuie să privești în sus la stele, la fel cum obișnuim să privim când ne întoarcem acasă și simțim energia. Suntem alături de tine la fiecare pas.

Am fost alături de tine tot timpul și acum mai mult ca niciodată. Abia aștept să văd primele tale momente LIVE, după câteva luni. Și nu pot să cred asta. Sunt atât de încântată pentru tine și pentru faptul că ai ajuns atât de departe. Lucrurile s-au schimbat de când ai plecat: totul în bine, în toate planurile și abia aștept să-ți spun.


Alina Ceușan, despre surpriza pregătită pentru ziua de naștere a lui Carmen
 

„INFSD crește cu ajutorul echipei noastre, ieșim cu cele mai tari produse în această vară. Alex se descurcă grozav, crește profesional. Avem un loc mai aproape de tine, și de afacere, în București. The Weeknd își schimbă numele și lăsă în urmă întreaga epocă, devenind acum „Abe”. Avem bilete la concertul lui la Bruxelles de ziua ta. Ne vom distra. Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase...

Și în sfârșit e vară. În ultimele zile, primăvara s-a transformat în vară și astăzi m-am întins la soare pe terasa din Cluj, citind acest articol despre Rolling Stone... gândindu-mă cât de dor mi-e de tine. Ai crescut atât de mult în ultimele 5 luni. Acum ești Carmen 2.0 și abia așteptăm să te cunoaștem. Suntem cu toții atât de anxioși și suntem îndrăgostiți de tine și te dorim înapoi, acum că este momentul potrivit.

Simți energia? cu dragoste A. și întreaga ta familie online-offline. În seara asta o votăm cu toții pe CARMEN”, a scris Ceușan pe contul de socializare. 
 

Carmen s-a născut în 21 iulie 1992, la Cluj. Tânăra este foarte bună prietenă cu Alina Ceușan, alături de care are și un brand de costume de baie. Alina Ceușan este și cea care a cununat-o pe Carmen anul trecut.

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie în 2020 de iubitul ei, Alex Militaru, iar un an mai târziu, cei doi și-au unit destinele la Primăria Sectorului 2.  

Sursă foto: Instagram/ facebook/ alinaceusan

Vezi și: Ce mesaj a transmis Carmen Grebenișan pentru cei de acasă înainte de finala Survivor 2023 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni