• PRO TV
  • Alex Precup, finalist SuperStar, lansează un videoclip nou cu trupa sa Taking Back August

Alex Precup, finalist SuperStar, lansează un videoclip nou cu trupa sa Taking Back August

Alex Precup, finalist SuperStar, lansează un videoclip nou cu trupa sa Taking Back August

Taking Back August sunt în plină ascensiune. Îi vedem și îi auzim din ce în ce mai des și din ce în ce mai bine. Băieții nu dezamăgesc nici cu cel mai recent videoclip, proaspăt lansat, pentru piesa Omega. În clip o putem urmări și pe actrița Olimpia Melinte care interpretează rolul unei balerine. 

„Am fost aproape de a face balet, dar viața a ales altceva pentru mine. Propunerea regizoarei de a face parte din acest clip a venit ca împlinirea unei dorințe demult abandonate, exact ca în versul piesei «Searching for a piece of me», cam așa a fost și experiența mea în acest context”, povestește Olimpia Melinte. 

Videoclipul aduce în lumină viața tumultoasă a unei familii care se luptă cu dependența, balerina reprezentând însăși complexitatea, puritatea și fragilitatea vieții. O producție UNATC în regia Alexiei Drăgan, director de imagine Clarice Giannini, producător Camelia Popa, asistenți de imagine Diana Gherasim și Andras Weber, coregraf Teodor Focășneanu. Alături de Olimpia Melinte și trupa Taking Back August, au mai participat actorii Codrina Pătru, Mara Oglakci, Costin Stăncioi și Mihai Capatina. De machiaj s-a ocupat Sofia Iorga. 

„Piesa Omega are amprenta pusă pe un subiect și anume, tehnologia; inteligența artificială - suntem dominați de ea. Trăim într-o lume în care computerul face legea. Tot aici, “Sfârșitul lumii” este portretizat prin dependență. Am dat jocul de-a v-ați ascunselea în schimbul mouse-ului și a tastaturii, am încuiat în sertar zarurile și integramele, fiind mult prea atrași de un ecran. Personajul principal din piesă ești tu, reprezentat prin puritate. Îți îndeplinești visul, lăcrimezi, dar sunt lacrimi care nu au mai spălat de multă vreme acel obraz. Sufletul tău este liber. Dacă Omega este Sfârșitul, Tu ești Pasărea Phoenix”, spune Alexandru Precup, frontmanul trupei Taking Back August și finalist SuperStar. 

Alexandru Precup a demonstrat încă din primele etape ale show-ului de talente că are stofă de artist și a ajuns până în finala SuperStar, acolo unde s-a clasat pe locul al doilea.

„Experiența de la SuperStar mi-a dat încredere, m-a învățat tehnică muzicală, m-a scos oarecum din zona asta de introvert. Eu sunt o persoană foarte închisă în mine. Acum sunt mai deschis așa ca om, mai comunicativ”, a mărturisit Alexandru într-un interviu pentru PRO TV PLUS.

Omega, single extras de pe primul album Taking Back August, care se va lansa în această toamnă, este disponibilă deja pe toate platformele de streaming. 


Taking Back August sunt o trupă de Modern Metalcore din București. În cei 3 ani de activitate au avut parte de foarte multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates, participarea lui Alex Precup, solistul trupei, la concursul Superstar România 2021 [unde a și câștigat locul 2], lansarea primului material discografic, EP-ul “The Devil’s Crown” și multe concerte alături de alte trupe, precum germanii Lord Of The Lost, White Walls, IPR, E.M.I.L sau Coma. Trupa va fi de găsit pe scenă și în cadrul concursului Constelații Metal dar și în cluburile din București sau din țară.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni