• PRO TV
  • Smiley, întâlnire cu Rita Ora în America. Ce rol au Smiley și producătorul Șerban Cazan în ultimul succes al artistei

Smiley, întâlnire cu Rita Ora în America. Ce rol au Smiley și producătorul Șerban Cazan în ultimul succes al artistei

Smiley, întâlnire cu Rita Ora în America. Ce rol au Smiley și producătorul Șerban Cazan în ultimul succes al artistei

Călătoria lui Smiley și a producătorului de la Hahaha Production, Șerban Cazan, în America se lasă cu mare succes în topurile internaționale. În escapada americană, cei doi au avut ocazia să o întâlnească pe Rita Ora, iar Șerban Cazan a contribuit la ultimul succes al artistei -  melodia Prasing You. 

Smiley a postat două fotografii și câteva imagini din videoclipul Ritei Ora, felicitându-l pe Șerban Cazan. “O cheamă Ritaaaa @ritaora, iar @serbancazan a făcut succes cu “Praising you”. Congrats, @romdrops, adică @hahaha_production pe internațional. Peste 15 milioane de views și streams pe toate platformele, Top 20 în UK și Top 30 în US. Și ăsta e doar începutul! “, scris Smiley.

Seban Cazan a anunțat și el această colaborare în urmă cu o lună, pe pagina lui de Instagram. “Nu îmi găsesc cuvintele potrivite pentru aceasta postare… După 16 ani de făcut muzică, am reușit! Simt că de abia am început… Mulțumesc,@ritaora @officialfatboyslim”.

Rita Ora nu este singura super vedetă pe care Smiley a întâlnit-o în America. Artistul a ajuns și pe platourile America’s Got Talent, unde le-a cunoscut pe superbele Heidi Klum și Sofia Vergara.

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent. M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană”, a spus Smiley.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni