• Emisiuni
  • La Măruță
  • Smiley, pregătiri intense pentru nuntă! Mesajul pe care l-a primit artistul de la bunica sa

Smiley, pregătiri intense pentru nuntă! Mesajul pe care l-a primit artistul de la bunica sa

Smiley și frumoasa lui parteneră, Gina Pistol, numără zilele până la nuntă, o veste care i-a bucurat enorm pe fani, dar și pe apropiații celor doi. Se pregătesc intens pentru marele eveniment, iar despre acest lucru a vorbit chiar celebrul artist în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Smiley a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Gina Pistol. Printre altele, artistul a primit și un „cadou” din partea lui Cătălin Măruță, mai exact mâncare tradițională românescă: sarmale, cu mămăligă și smântână. Cântărețul și-a adus aminte cu drag de bunica lui, care îi gătea atunci când era mic.

Surprizele s-au ținut lanț pentru Smiley! Bunica sa a fost sunată prin video call în timp ce artistul se afla în platou, iar mesajul pe care i l-a transmis l-a emoționat la maxim!

„Te iubește mamaie și te îmbrățișează. Succesul tău îmi face viața fericită. Îți urez succes și de acum înainte și mamaia te iubește”, i-a transmis bunica lui Smiley prin apel video în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi în galeria de mai sus imaginile cu bunica lui Smiley

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni