• PRO TV
  • Cum a reacționat Alex Delea după ce Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023: „Ce surpriză de om!”

Cum a reacționat Alex Delea după ce Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023: „Ce surpriză de om!”

Cum a reacționat Alex Delea după ce Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023: „Ce surpriză de om!”

Alex Delea a trăit intens fiecare minut al finalei Survivor România 2023 și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să voteze și să-și susțină favoritul. 

Câștigătorul Survivor România 2022 a urmărit finala de acasă și și-a adus aminte de emoțiile trăite în timpul competiției. 

„Acum că mă uit la finala Survivor nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul pentru noi, pentru cei de acasă. Acolo, credeți-mă din suflet, că nu trece timpul. 5 luni acasă sunt echivalentul a 5 ani acasă. Acolo nu ai ocupație, nu ai telefon, nu știi nimic, nu știi cât este ceasul.. este ireal cât de repede a trecut timpul. (...) Acolo trece timpul foarte greu. Stă în loc. Vor fi șocați când o să vadă ce este acasă”, a spus Alex Delea. 

La final, câștigătorul Survivor România 2022 a transmis un mesaj pentru Dan Ursa prin intermediul contului de socializare. 

„Sfârșit de sezon Survivor 2023. Câștigător: Dan Ursa. Wow! Ce surpriză de om, ce spectacol de om! Incredibil! Și totodată sunt deschise înscrierile pentru sezonul 2024. Și dacă nici acum nu v-ați dat seama că oricine poate să meargă la Survivor și orice persoană ar putea câștiga competiția asta: a fost Dănuț grăsuț și a câștigat Survivor România. Abilități extraordinare, tot ce vreți voi la omul ăsta. Dane, ești tare! Bravo!”, a transmis Alex. 

După 5 luni în care concurenții s-au luptat pe trasee și au încercat să ofere tot ce au mai bun pentru a rămâne în cel mai puternic show de supraviețuire, 3 concurenți au ajuns în ultima etapă a competiției: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Cel care a ridicat trofeul deasupra capului și cecul în valoare de 100.000 de euro a fost Dan Ursa. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni