• PRO TV
  • Bia Khalifa a avut un favorit în Finala Survivor România 2023. Pe cine a votat de șase ori

Bia Khalifa a avut un favorit în Finala Survivor România 2023. Pe cine a votat de șase ori

Bia Khalifa a avut un favorit în Finala Survivor România 2023. Pe cine a votat de șase ori

Bia Khalifa a fost unul dintre fanii show-ului Survivor România care au fost cu ochii pe Finala din 24 mai 2023. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a votat de șase ori în ultimul act al competiției pentru a-și susține favoritul.

Conform Regulamentului Survivor România, câștigătorul emisiunii este ales prin voturile celor de acasă, exprimate prin SMS. Pentru a da fiecărui concurent șanse egale, susținătorii finaliștilor pot vota o singură dată de pe același număr de telefon. Dar, dacă ai șase telefoane mobile... îți poți susține favoritul de șase ori.

Bia Khalifa a votat de șase ori în finala Survivor România 2023, iar la un moment dat a primit un mesaj de la compania telefonică: „Ai depășit limita de voturi permise pentru acest concurent. Votul tău nu a fost înregistrat”. 

Favoritul ei a fost Dan Ursa, care a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2023. Bia Khalifa a distribuit pe Instragram dovezi ale susținerii ei.

Locuitorii din Tășnad i-au făcut galerie lui Dan Ursa, susținându-l încă de la intrarea în competiție. Oamenii din orașul său natal i-au putut urmări evoluția din finală pe un ecran uriaș amenajat de primărie.

Ai ratat Finala Survivor România 2023? O poți vedea și pe VOYO!

Fotografii: PRO TV/@bialegit

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni