• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, oficial într-o relație! Primul mesaj postat de model: „Faci imposibilul posibil”

Mădălina Ghenea, oficial într-o relație! Primul mesaj postat de model: „Faci imposibilul posibil”

Mădălina Ghenea, oficial într-o relație! Primul mesaj postat de model: „Faci imposibilul posibil”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mădălina Ghenea se afla în prezența unui milionar celebru, moment suprins de paparazzii care a stârnit o mulțime de controverse în rândul fanilor săi.

Mădălina Ghenea este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și cunoscute femei din România. Recent, modelul a fost surprins în loja rezervată apropiaților unui milionar celebru, iar imaginile suprinse de fotografi au ținut primele pagini ale ziarelor. 

Este vorba despre Gregor Dimitrov (31 de ani), considerat cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis. Sportivul, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger, dar acum este ofocial iubitul Mădălinei Ghenea.

Românca a publicat, în urmă cu doar câteva zile, un clip video scurt în care apar două păsări ce își mențin echilibrul în zbor, iar la descriere aceasta a menționat: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”

Replica tenismenului Gregor Dimitrov a venit imediat: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”. (Vezi în galeria de mai sus ce a postat cel mai nou cuplu din showbiz)

Vezi și: Madalina Ghenea, interviu de 10 despre cariera si copil

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni