• PRO TV
  • Gabriela Iliescu, apariție răvășitoare în costum de baie. Cum a pozat românca pe nisipul fierbinte din Dubai

Gabriela Iliescu, apariție răvășitoare în costum de baie. Cum a pozat românca pe nisipul fierbinte din Dubai

Gabriela Iliescu, apariție răvășitoare în costum de baie. Cum a pozat românca pe nisipul fierbinte din Dubai

Se numără printre cele mai frumoase femei din România, cunoscută ca model de top și în străinătate. Gabriela Iliescu a fost remarcată într-un mall, iar acum defilează pe cele mai importante podiumuri din lume. Modelul de o frumusețe rară a făcut furori recent la o ședință foto realizată în deșertul din Dubai.  

Gabriela Iliescu este tânăra după care personajul jucat de Pavel Bartoș aleargă în filmul Ramon. Cei care au vizionat până acum filmul, cu siguranță, s-au întrebat cine este frumoasa blondă. Gabriela avea doar 14 ani când Dana Săvuică a observat-o în Mall Vitan și i-a propus să fie model. În prezent, modelul se bucură de atenția multor branduri, în special de costume de baie. 

Recent, românca a pozat pe nisipul fierbinte din Dubai, purtând un costum de baie sexy. Admiratorii au reacționat imediat cu mii de like-uri la pozele de pe Instagram. „Gaby, ești numărul 1”, „Cea mai frumoasă româncă! Ever!” „Superbă! Succes în tot ceea ce faci!”, „Ești fermecătoare”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților. 


Gabriela Iliescu este cea care îi dă viață personajului Ana din lungmetrajul „Ramon”. Este fotomodelul de top, care a ajuns să facă parte din distribuție din întâmplare: 

„Am ajuns să fac parte din distribuția filmului „Ramon” după ce m-a sunat Jesus. De fapt, mai bine zis, Jesus (n.r. regizorul filmului Jesus del Cerro) a sunat-o pe agenta mea. Ai să răzi, dar eu l-am cunoscut acum câțiva ani, fix la o petrecere, și când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete. Au căutat fete vreo șase luni și Jesus i-a spus că el a cunoscut într-o seară, la o petrecere, pe cea mai frumoasă fată din lume. Asta i-a zis el, nu sunt vorbele mele. Așa că a sunat-o pe agenta mea, care este vecina lui. Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural”, a declarat ea pentru ego.ro

Gabriela a lucrat ca model în România și, treptat, a ajuns pe marile podiumuri ale lumi. Ea s-a mutat ulterior în Italia, la Milano. Tânăra a avut parte nu doar de atenția fotografilor, dar și a starurilor de la Hollywood. În interviul acordat lui Cătălin Măruță, ea a dezvăluit că Leonardo DiCaprio a dorit să o scoată la o înghețată, chiar dacă în acea perioadă se întâlnea cu prietena Gabrielei, tot model și ea. 


Sursă foto/ Instagram: gabrielailiescuofficial


Vezi și: 
Gabriela Iliescu, modelul care a cucerit lumea

 Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni