• PRO TV
  • Ce mesaje a postat Gheboasă după Finala Survivor România 2023: „Nu merit să fiu aici”

Ce mesaje a postat Gheboasă după Finala Survivor România 2023: „Nu merit să fiu aici”

Ce mesaje a postat Gheboasă după Finala Survivor România 2023: „Nu merit să fiu aici”

Gheboasă a fost unul dintre primii concurenți care au părăsit competiția Survivor România 2023, după ce a cerut să plece acasă, din cauza faptului că nu a reușit să se adapteze condițiilor vitrege din junglă. Concurentul a declarat la acea vreme, după doar o săptămână de concurs, că își dorește să se întoarcă în București, la soția lui, alături de care vrea să întemeieze o familie. 

Survivor România a ajuns la final, miercuri, 24 mai 2023! După o luptă strânsă, concurenții au ajuns la votul publicului, acolo unde Dan a ieșit învingător. La Finală au fost prezenți și foștii supraviețuitori ai sezonului 2023, care s-au bucurat să își susțină favoriții. 

Gheboasă, concurentul care a părăsit competiția la doar o săptămână după debutul show-ului, s-a întors și el în Republica Dominicană și a postat de acolo mai multe mesaje cu și despre competiție și finaliști. Printre acestea, au existat și două imagini alături de Dan Ursa și Carmen Grebenișan. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE)

Artistul de muzică trap nu doar că a publicat imaginile, ci a ținut să transmită și mesaje pentru cei doi finaliști:

Pentru Dan Ursa, Gheboasă a scris: „Nici măcar nu merit să fiu aici, dar am trăit aceleași emoții ca și concurenții. Totul e absolut de vis! Felicitări, Dan Ursa! Ești un campion”

În timp ce lui Carmen, Gheboasă i-a urat: „Te-am susținut de acasă atât eu, cât și echipa noastră, familia ta și toți oamenii dragi ție. Ești o campioană!”

Sursă foto: Gheboasă/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni