• PRO TV
  • Tina Turner, ultimele cuvinte înainte să moară! Mesajul transmis de artistă: „Aș fi fost scutită de multă suferință”

Tina Turner, ultimele cuvinte înainte să moară! Mesajul transmis de artistă: „Aș fi fost scutită de multă suferință”

Tina Turner, ultimele cuvinte înainte să moară! Mesajul transmis de artistă: „Aș fi fost scutită de multă suferință”

Legendara cântăreață, supranumită Regina Rock’n Roll, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. În urmă cu aproape 3 luni, aceasta transmitea un mesaj fanilor săi, fără să știe însă că este ultimul. 

Data de 24 mai 2023 va rămâne în memoria fanilor Rock’n Roll-ului poate cea mai sumbră și tristă, după anunțul că Tina Turner s-a stins din viață din cauza problemelor grave de sănătate.

În ultima perioadă a vieții sale, vedeta s-a confuntat cu foarte multe afecțiuni, printre care insuficiență renală, atac cerebral și cancer.

Pe 9 martie 2023, de Ziua Internațională a Rinichilor, Tina Turner transmitea un mesaj fanilor săi, fără să știe însă că este ultimul.

„Dacă aș fi știut cum sunt legate hipertensiunea arterială și bolile de rinichi, aș fi fost scutită de multă suferință”, au fost ultimele cuvinte pe care le-a adresat legendara cântăreață fanilor săi.

Tina Turner a sprijinit o campanie internațională pentru sănătatea rinichilor și i-a sfătuit pe fani să acorde o mai mare atenție îngrijirii acestora, mai ales pentru faptul că „eșuează fără durere”.

„Astăzi este Ziua Mondială a Rinichilor. De ce este important? Pentru că rinichii eșuează fără durere. Și de aceea vă spun astăzi: Arată-ți dragostea pentru rinichi! Ei merită asta. Rinichii mei sunt victimele faptului că nu mi-am dat seama că tensiunea mea arterială ar fi trebuit tratată cu medicamente convenționale. M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea că am nevoie de o terapie zilnică, pe viață, cu medicamente. Prea mult timp am crezut că trupul meu este un bastion intangibil și indestructibil.

Sunt deci încântată să pot susține o nouă campanie internațională pentru sănătatea rinichilor. Puteți citi întreaga poveste a bolii mele pe site-ul www.showyourkidneyslove.com. Aici puteți afla cum funcționează rinichii dvs., care sunt factorii de risc și cum puteți menține sănătoase aceste organe importante. Să le arătăm rinichilor noștri dragoste!”, mai scrie în postarea publicată pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)


Vezi și: Trupa Vama, despre Romanian Creative Week

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni