• PRO TV
  • Tina Turner a strâns o avere fabuloasă de-a lungul carierei sale de șase decenii. Cine va moșteni totul

Tina Turner a strâns o avere fabuloasă de-a lungul carierei sale de șase decenii. Cine va moșteni totul

Tina Turner a strâns o avere fabuloasă de-a lungul carierei sale de șase decenii. Cine va moșteni totul

Tina Turner s-a stins din viață pe 24 mai, lăsând în urmă nu doar o moștenire muzicală impresionantă, ci și una financiară. De-a lungul carierei sale îndelungate, legendara cântăreață, supranumită și regina Rock’n’Roll, a strâns o avere de aproximativ 250 milioane de dolari. Iată cine va moșteni, cel mai probabil, averea artistei!

De-a lungul carierei sale de 60 de ani, Tina Turner a reușit să strângă o avere fabuloasa datorită talentului său muzical, dar și actoricesc. Cu peste 100 de discuri vândute în întreaga lume și roluri în producții precum Tommy (1975), Mad Max Beyound Thunderdome (1985) și Last Action Hero (1993), se aproximează că artista a strâns o avere netă de 250 de milioane de dolari.

Ba mai mult, în urmă cu doi ani, aceasta și-a vândut imaginea pentru suma de 50 de milioane de dolari și a achiziționat, împreună cu soțul ei, Erwin Bach, o proprietate de 76 milioane de dolari. De asemenea, în 2021, a fost lansat un documentar despre viața sa, care i-a adus din nou o sumă impresionantă.

Însă cine vă rămâne cu averea Tinei Turner? Până în acest moment, nu a fost confirmat cine va rămâne cu averea legendarei cântărețe, însă, cel mai probabil, soțul ei va moșteni totul.

Tina Turner a avut patru copii, dintre care doi biologici și doi adoptați. Fiii biologici, Craig Turner și Ronnie Turner, au murit în 2018, respectiv 2022, în urma unei sinuciderii și a cancerului de colon. Relația cu cei doi fii adoptați de la fostul soț, Ike Turner Jr. și Michael Tuner, s-a deterioritat. Astfel, cel mai probabil, averea îi va rămâne lui Erwin Bach, cel alături de care Tina Turner a experimentat iubirea adevărată.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni