• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, transformare uluitoare după Survivor 2023. Fosta concurentă și-a schimbat complet look-ul

Carmen Grebenișan, transformare uluitoare după Survivor 2023. Fosta concurentă și-a schimbat complet look-ul

Carmen Grebenișan, transformare uluitoare după Survivor 2023. Fosta concurentă și-a schimbat complet look-ul

Cele cinci luni și jumătate petrecute în Republica Dominicană au schimbat-o enorm pe frumoasa Carmen Grebenișan, concurenta care a făcut parte la început din tribul Faimoșilor. Întoarsă acasă, creatoarea de conținut s-a vopsit, machiat și îmbrăcat provocator, totul pentru un eveniment important pentru ea.

Carmen Grebenișan a spus adio look-ului din Republica Dominicană și a revenit la rutina sa de îngrijire. Acum este complet schimbată și mulți nici nu ar avea cum să o recunoască pe stradă, mai ales că și-a schimbat nuanța părului.

S-a machiat și s-a îmbrăcat provocator, iar mai apoi și-a făcut apariția la o petrecere de zile mari, alături fiind de buna sa prietenă, Alina Ceușan. (Vezi în galeria de mai sus cum arată acum Carmen Grebenișan)

Mai multe fotografii cu ea de la revenirea în țară au apărut pe rețelele de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru silueta sa de invidiat, dar și pentru alegerile vestimentare inedite.

Vineri, 26 mai, Carmen Grebenișan ajungea în România, iar la aeroport a fost întâmpinată de soțul său, Alex Militaru, dar și de Alina Ceușan, cea mai bună prietenă a sa.

„Nu știi ce dor mi-a fost! Chiar te iubesc, Alex! După 5 luni la Survivor România”, a scris Carmen Grebenișan la postarea în care își îmbrățișează și își sărută soțul la aeroport.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, duel spectaculos în fața foștilor concurenți

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni