• PRO TV
  • (P) 5 Seriale populare cu tematică de cazinou în prezent pe streaming

(P) 5 Seriale populare cu tematică de cazinou în prezent pe streaming

(P) 5 Seriale populare cu tematică de cazinou în prezent pe streaming

Lumea cazinourilor a fost întotdeauna un subiect fascinan, și nu este o surpriză faptul că a fost o temă populară pentru serialele TV. Odată cu creșterea serviciilor de streaming, există acum mai multe seriale cu tematică de cazinou disponibile ca niciodată. În această postare, vom discuta cinci seriale populare cu tematică de cazinou disponibile în prezent pe streaming.

Las Vegas

Las Vegas este un serial clasic cu tematică de cazinou care a fost difuzat din 2003 până în 2008. Serialul urmărește un grup de experți în supraveghere care lucrează la fictivul Montecito Resort and Casino din Las Vegas. Serialul are o distribuție plină de vedete, printre care James Caan, Josh Duhamel și Vanessa Marcil. Las Vegas combină entuziasmul vieții de cazinou cu drama și acțiunea, ceea ce îl face un serial care trebuie vizionat de către fanii cazinourilor.

 

Ozark

Ozark este un serial original Netflix care a avut premiera în 2017. Serialul urmărește un consilier financiar, Marty Byrde, care își mută familia din Chicago în Ozarks pentru a spăla bani pentru un cartel de droguri. Cu toții iubim sloturile tematice precum shining crown, Deși nu se bazează în întregime pe un cazinou, Ozark prezintă mai multe scene de cazinou, inclusiv spălare de bani și jocuri de noroc ilegale. Serialul a câștigat un număr masiv de urmăritori pentru povestea sa intensă și performanțele excelente ale distribuției sale, printre care Jason Bateman și Laura Linney.

 

Riviera

Riviera este un serial britanic care a avut premiera în 2017. Serialul urmărește viața Georginei Clios, o curatoare de artă bogată care descoperă că moartea soțului ei nu a fost un accident. Serialul este plasat în fermecătoarea Coasta de Azur și prezintă mai multe scene plasate într-un cazinou. Riviera a fost lăudat pentru efectele vizuale uimitoare și performanțele excelente ale distribuției sale, printre care Julia Stiles, Lena Olin și Iwan Rheon.

 

Sneaky Pete

Sneaky Pete este un serial original Amazon care a avut premiera în 2015. Serialul îl urmărește pe Marius Josipovic, un escroc care își asumă identitatea fostului său coleg de celulă din închisoare pentru a-și evita viața trecută. Deși nu se bazează în întregime pe un cazinou, Sneaky Pete prezintă mai multe scene de cazinou, inclusiv jocuri de cărți și jafuri. Serialul și-a câștigat un public pentru scenariul și interpretările sale excelente, printre care Giovanni Ribisi și Bryan Cranston.

 

The House

The House este un reality-serial care a avut premiera pe Netflix în 2020. Emisiunea urmărește un grup de aspiranți la statutul de crupieri de cazinou în timp ce se antrenează și concurează pentru un loc de muncă la un cazinou din Las Vegas. Serialul oferă o privire din culisele lumii cazinourilor și prezintă mai multe provocări și sarcini pentru a testa abilitățile participanților. The House a fost lăudat pentru conceptul său unic și pentru abordarea distractivă și informativă a lumii cazinourilor.

 

Concluzie

În concluzie, există mai multe seriale cu tematică de cazinou disponibile pe streaming care oferă o privire în lumea incitantă și plină de farmec a cazinourilor. De la seriale clasice, precum Las Vegas, la emisiuni mai noi, precum The House, există ceva pentru fiecare fan al cazinourilor pe streaming. Aceste seriale oferă dramă, acțiune și suspans, prezentând în același timp lumea cazinourilor și oamenii care o locuiesc. Așa că luați niște popcorn și începeți să vizionați aceste seriale captivante cu tematică de cazinou!

 

 


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni