• PRO TV
  • Soția lui Kanye West, o nouă apariție bizară! Reacția internauților: „Zici că e mumie!”

Soția lui Kanye West, o nouă apariție bizară! Reacția internauților: „Zici că e mumie!”

Soția lui Kanye West, o nouă apariție bizară! Reacția internauților: „Zici că e mumie!”

Kanye West (45 de ani) și Bianca Censori (28 de ani) nu au cum să treacă neobservați! Recent, cuplul a bifat o nouă apariție ieșită din tipare.

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au fost surprinși de paparazzi în timp ce părăseau hotelul Edition din West Hollywood. Cei doi au luat cina pe acoperișul locației exclusiviste, iar ținuta aleasă de Bianca i-a lăsat pe trecători fără cuvinte. 

Soția lui Kanye și-a înfășurat un tricou în jurul capului și a ieșit din hotel cu fața acoperită. Bianca purta o geacă de piele oversize, o pereche de colanți cu care s-a mai afișat și în urmă cu câteva zile și o pereche de cizme ce părea potrivită mai degrabă pentru echitație. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Cuplul a fost flancat de bodyguarzi la ieșirea din hotel, iar trecătorii și-au dat coate și au scos telefoanele să-i pozeze. 

Imaginile surprinse de paparazzi s-au viralizat pe rețelele de socializare, iar internauți s-au arătat „șocați” de apariția Biancăi. 

„Zici că e mumie!”, „Doamne Dumnezeule, ce e asta?”, „Ce e în neregulă cu femeia asta?”, „Îmi pare rău de Kanye!”, „Îmi dă fiori!”, „Omul chiar și-a găsit jumătatea! Kim Kardashian nu ar fi apărut așa niciodată!”, „Săraca fata!”, „Și-a făcut un lifting la față sau de ce umblă așa?”, „Arată ca o teroristă!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yefanatics (@yefanatic)

Excentricul cuplu este în atenția presei de peste Ocean după divorțul scandalos al rapperului de Kim Kardashian. Deși Kanye nu a confirmat niciodată că s-a căsătorit legal cu tânăra de 28 de ani, Bianca Censori s-a dat de gol când un bărbat a încercat să o agațe la mall.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni