• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, despre schimbările apărute de când e mamă, dar și despre un obicei care o nemulțumește 

Vlăduța Lupău, despre schimbările apărute de când e mamă, dar și despre un obicei care o nemulțumește 

Vlăduța Lupău, despre schimbările apărute de când e mamă, dar și despre un obicei care o nemulțumește 

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare și  împărtășește foarte multe din activitățile pe care le desfășoară. 

Mai mult, artista le-a povestit fanilor despre obiceiurile pe care le are de când a devenit mămică.
 
Vlăduța Lupău a mărturisit în mediul online că nu mai rămâne peste noapte în orașele în care are evenimente, deși înainte făcea acest lucru. 

Vezi mai multe în Galeria Foto
 
„Pe vremea când eu eram tânără îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut. Acum, de la o vârstă, când mă așteaptă dulceața acasă plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața sau noapte la orice oră vreau să ajung acasă la piticania mea. Așa că am plecat, după ce ne-am distrat și a fost frumos la botez”, a declarat Vlăduța Lupău în mediul online.
 
În urmă cu ceva vreme, citată de cancan.ro, Vlăduța povestea că are un obicei la care nu poate renunța, dar care îi crează nemulțumire și pe care îl consideră "destul de prost". Vedeta a spus că în fiecare seară, după ce Iair, fiul ei, adoarme, își petrece timpul pe internet și plasează diferite comenzi. 
 
„Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (…). O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”

Vezi mai multe în Galeria Foto
 
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni