• PRO TV
  • Nimic ciudat aici! Doar o ieșire banală la biserică pentru Kanye West și soția sa. Enoriașii, șocați!

Nimic ciudat aici! Doar o ieșire banală la biserică pentru Kanye West și soția sa. Enoriașii, șocați!

Nimic ciudat aici! Doar o ieșire banală la biserică pentru Kanye West și soția sa. Enoriașii, șocați!

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, continuă seria aparițiilor bizare în public. Ținutele lor sunt din ce în ce mai extravagante, spre încântarea paparazzilor, care sunt zilnic pe urmele lor. De data aceasta, cuplul a starnit controverse într-o biserică din Los Angeles.

Kanye și Bianca și-au pus cele mai… bune haine și au mers la biserică, spre oroarea celorlalți enoriași. Rapperul și-a făcut apariția într-o pereche de colanți negri și un tricou cu umeri supradimensionați, asemănător cu al jucătorilor de fotbal american. Cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, nu s-a mai obosit să poarte și pantofi. Probabil colanții au o talpă întărită! Sperăm, spre binele lui :)

Rapperul pare că face experimente… vestimentare pe soția sa neoficială. Se știe că și în trecut, Kanye și-a impus ideile bizare de fashion și în relațiile cu Kim Kardashian și Julia Fox. Kim spunea într-un interviu, în urmă cu câțiva ani, că rapperul a pus-o să își arunce toate hainele din garderobă și să își cumpere altele noi, pe placul lui.

Însă deja Kanye a dus lucrurile la extrem, iar noile lui creații sunt de-a dreptul ciudate. Bianca și-a făcut apariția la biserică într-o rochie neagră cu un guler uriaș și cu un voal negru pe cap.

De la unul dintre cei mai în vogă rapperi și designeri vestimentari, Kanye West a ajuns persona non grata. Artistul, care a fost interzis și pe Twitter după o mulțime de declarații controversate, este acum evitat de marile branduri, cu care colabora cu succes nu cu mult timp în urmă.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni