• PRO TV
  • Mia Khalifa, ședință foto nocturnă, în costum de baie. Fotografiile care i-au dat pe spate pe fanii tinerei

Mia Khalifa, ședință foto nocturnă, în costum de baie. Fotografiile care i-au dat pe spate pe fanii tinerei

Mia Khalifa, ședință foto nocturnă, în costum de baie. Fotografiile care i-au dat pe spate pe fanii tinerei

Mia Khalifa a stârnit imaginația fanilor cu cea mai recenta ședință foto. Fosta actriță de filme pentru adulți s-a fotografiat în costum de baie, pe inserat și a urcat imaginile pe Instagram. Iată cum au reacționat fanii!

Deși a renunțat la filmele pentru adulți, Mia Khalifa nu spune "nu" aparițiilor provocatoare, în care își expune formele pentru care este atât de apreciată. Cu peste 27 de milioane de urmăritori pe Instagram, vedeta are o comunitate numeroasă de fani pe care trebuie să îi țină în priză și ce este mai potrivit pentru asta decât o ședință foto în costum de baie?

Lipsită de inhibiții, frumoasa brunetă a profitat de începutul verii și a realizat o ședință foto pe plajă, pe înserat, pentru care a schimbat mai multe ținute provocatoare. În una dintre imagini, Mia Khalifa apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, simplu,pe o placă de paddle. Într-o altă fotografie, vedeta poartă o rochie albă, vaporoasa și se scaldă în ocean, lăsând la iveală goliciunea de sub rochie.

Toate fotografiile împărtășite de aceasta au strând rapid peste un milion de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea urmăritorilor de pe Instagram.

"Zeiță", "Superbă", "Femeile fericite sunt cele mai frumoase", "Ești foarte sexy", "Aș vrea să fiu fotograful tău", au fost câteva dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni