• PRO TV
  • Beauty Buzz – Episodul 6: Look de festival

Beauty Buzz – Episodul 6: Look de festival

În cel de-al șaselea episod al emisiunii de beauty marca PRO TV, Beauty Buzz, make-up artistul, Alexandra Radu, ne arată cum să realizăm un look de festival, perfect pentru vara aceasta.

Înainte de începerea machiajului propriu-zis, Alexandra a realizat demachierea, hidratarea și aplicarea unui produs cu factor de protecție solară. În continuare, make-up artistul s-a ocupat de baza machiajului, prin aplicarea fondului de ten, conturului și concealerului cu rol de iluminator. De asemenea, aceasta a oferit culoare tenului prin aplicarea unui fard de obraz în nuanțe rozalii.

În ceea ce privește machiajul ochilor, Alexandra Radu a optat pentru un look metalic cu particule de sclipici și un eyeliner atât în partea superioară, cât și inferioara a ochiului.

Tot în cadrul acestui episod de beauty, make-up artistul Alexandra Radu a oferit și câteva trucuri în ceea ce privește modul de folosire al pietricelelor pentru înfrumusețarea machiajului, în funcție de forma ochilor. De asemenea, aceasta a împărtășit și un truc pentru curățarea sprâncenelor de urme de fond de ten.

Urmăriți, în video-ul de mai sus, care sunt pașii pe care Alexandra Radu îi propune pentru un machiaj de festival, într-un nou episod ”Beauty Buzz”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni